Catalogus

Systea GmbH

Terug naar het overzicht

Onderconstructies voor gevels (NASTO-D) van Systea GmbH

Product aanvraag  

Profielsysteem voor verdekte bevestiging van natuursteenpanelen met behulp van pennenlagers.

Een onderbouwsysteem op basis van NASTO-D bestaat uit verticale T-vormige aluminium draagprofielen, wandbeugels en optionele accessoires. Afhankelijk van de thermische belasting en de eisen - de wandbeugels zijn van aluminium, roestvrij staal of glasvezelversterkt polyamide.

Het systeem bestaat uit een verticale basisonderconstructie, waarop de klassieke inschroefbare pendrager wordt gemonteerd. Door de combinatie van de pennensteun met een onderconstructie wordt de noodzaak om in de constructie van het gebouw te boren gereduceerd en kunnen grote belastingen in de Passivhaus-standaard met hoge diktes isolatiemateriaal worden gerealiseerd.

De bevestiging van de bekledingselementen gebeurt door middel van pennenlagers in de paneelverbindingen.

De draagprofielen worden met klinknagels of schroeven met de wandconsoles verbonden. Hierbij nemen de verschuifbare punten de horizontale (wind)belastingen op en de vaste punten de horizontale en verticale belastingen (dode last). De installatie zonder beperkingen gebeurt bij de schuifpunten in verticale langsgaten. Per draagprofiel wordt een vast punt toegewezen.

De wandsteun kan optioneel worden voorzien van montagehulpstukken, die de bevestiging en het vasthouden van het draagprofiel mogelijk maken en het werken ermee vergemakkelijken.

Om koudebruggen te minimaliseren zijn thermische verdelers als Thermostop-elementen verkrijgbaar.

Uitsparingen tot 480 mm.
Materiaal EN AW-6063 T 66

Aluminium T-profielen
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Aluminium draagprofielen
Dornhalter 8
Dornhalter 10

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Onderconstructies voor gevels

Profielsysteem voor zichtbare bevestiging (ALWI-S)

Profielsysteem voor de zichtbare bevestiging van grootformaat gevelpanelen, bijv. van vezelcement, aluminium composiet panelen of HPL.

Een onderconstructiesysteem op basis...

Profielsysteem voor zichtbare bevestiging (ALKAPO)

Profielsysteem met gesloten overspanning voor de zichtbare bevestiging van grootformaat gevelpanelen, bijv. van vezelcement, aluminium composiet panelen of HPL.

ALKAPO biedt door...

Onderconstructies voor gevels (UKLA)

Profielsysteem voor de zichtbare bevestiging van keramische gevelpanelen in groot en klein formaat, bijv. in de afmetingen 40 x 40 cm of 60 x 60 cm, met beugels.

Een onderc...

Onderconstructies voor gevels (ALHO)

Profielsysteem voor de zichtbare bevestiging van kleine en grote gevelbekledingsmaterialen van hout en gevelbekledingspanelen, bijv. van vezelcement, aluminiumcomposietplaten of HPL, op ver...

Onderconstructies voor gevels (Beta Universal II (visible fixing))

Koudebrugvrij onderconstructiesysteem voor de zichtbare en onzichtbare bevestiging van grootformaat gevelpanelen.

Het koudebrugvrije onderconstructiesysteem BETA Universal...