Catalogus

Maxon Motor AG

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

06.12.2017 00:12

Oneindig koppel

De EC-i 52 gelijkstroommotor van maxon motor

De nieuwe borstelloze DC motoren van maxon leveren een bijzonder hoog koppel – dankzij een geoptimaliseerd magnetisch circuit en een speciale rotor. Doordat ze in Korea worden geproduceerd zijn de EC-i 52 aandrijvingen niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook scherp geprijsd.

Vooral in de robotica en de industriële automatisering is veel vraag naar DC motoren die krachtig en toch compact zijn. De Zwitserse aandrijfspecialist maxon motor heeft daarom een serie borstelloze gelijkstroommotoren ontwikkeld die exact aan deze eis voldoen: de EC-i High Torque. Nieuw in het assortiment en het grootste en sterkste model in deze lijn, met een diameter van 52 mm en een nominaal koppel van maximaal 520 mNm.

Bijpassende overbrenging en besturing
Bij de EC-i 52 High Torque zijn de behuizing en de flens gemaakt van staal, waardoor de motor uiterst betrouwbaar en robuust is. Bovendien raakt hij niet zo snel verhit. Hij wordt geproduceerd in onze fabriek in Korea, waardoor we u een optimale prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De EC-i 52 gelijkstroommotor kan naar wens worden gecombineerd met een encoder, overbrenging en besturing van maxon.

Meer nieuws

Sachseln/OW. - Sachseln juni 2023.

Alain Berset, voorzitter van de Zwitserse Confederatie...

Aandrijfspecialist maxon presenteert op de Hannover Messe (17.04.-21.04.2023) nieuwe highlights en publiceert de productcatalogus 2023/2024 met meer dan 600 pagina's. Hoogtepunten zijn de gloednieuwe ECX PRIME 6 en de nieuwe bouwgroottes 65 en 85 in de serie EC frameloze DT-motoren.
NASA stuurt binnen enkele weken zijn vijfde rover naar Mars. Deze gaat bodemmonsters verzamelen die later op aarde worden geanalyseerd. De rover beschikt ook over een helikopter die voor het eerst vluchten op de rode planeet zal uitvoeren. De precisiemotoren van maxon vervullen hierbij meerdere taken die van doorslaggevend belang zijn voor de missie.
De succesvolle groeistrategie wordt voortgezet
Over twee jaar stuurt het ruimteagentschap NASA een nieuwe rover naar de rode planeet. Alleen deze keer inclusief een kleine helikopter die de eerste luchtfoto's van Mars gaat nemen. De rotors worden bestuurd door de robuuste gelijkstroommotoren van maxon.