Maxon Motor AG
Brünigstrasse 220
6072 Sachseln
Zwitserland
Oneindig koppel - Maxon Motor AG

De EC-i 52 gelijkstroommotor van maxon motor

De nieuwe borstelloze DC motoren van maxon leveren een bijzonder hoog koppel – dankzij een geoptimaliseerd magnetisch circuit en een speciale rotor. Doordat ze in Korea worden geproduceerd zijn de EC-i 52 aandrijvingen niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook scherp geprijsd.

Vooral in de robotica en de industriële automatisering is veel vraag naar DC motoren die krachtig en toch compact zijn. De Zwitserse aandrijfspecialist maxon motor heeft daarom een serie borstelloze gelijkstroommotoren ontwikkeld die exact aan deze eis voldoen: de EC-i High Torque. Nieuw in het assortiment en het grootste en sterkste model in deze lijn, met een diameter van 52 mm en een nominaal koppel van maximaal 520 mNm.

Bijpassende overbrenging en besturing
Bij de EC-i 52 High Torque zijn de behuizing en de flens gemaakt van staal, waardoor de motor uiterst betrouwbaar en robuust is. Bovendien raakt hij niet zo snel verhit. Hij wordt geproduceerd in onze fabriek in Korea, waardoor we u een optimale prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De EC-i 52 gelijkstroommotor kan naar wens worden gecombineerd met een encoder, overbrenging en besturing van maxon.