Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Over CARL FUHR GmbH & Co. KG

Meer dan Duitse standaard

De producten van het merk FUHR staan voor hoge kwaliteitsnormen, voortdurende verbeteringen en technologische innovaties. Naast de onberispelijke kwaliteit van onze producten gaat het ons vooral om een duurzaam en betrouwbaar partnerschap met onze nationale en internationale klanten. Voor de tevredenheid van onze partners leven wij flexibiliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid in alle gebieden van ons dagelijks werk.

Ontwikkeling met passie

De ontwikkeling van nieuwe sluitsystemen die toekomstbestendig en marktconform zijn, vereist vooral ervaring en knowhow. Daarvoor put FUHR uit een unieke ervaringsgeschiedenis in combinatie met de nieuwste vakkennis. Zo ontstaan technisch geavanceerde producten met een innovatief karakter.

Kwaliteit en efficiëntie in de productie

Al meer dan 160 jaar produceren wij met passie sloten en andere uiteenlopende sluitoplossingen in onze hoofdvestiging in Heiligenhaus. De nabijheid van onze 4 fabrieken garandeert een efficiënte workflow. Elke productiefase wordt streng gecontroleerd en gedocumenteerd volgens de voorwaarden van ISO 9001:2015. Zo garanderen wij de constante productiekwaliteit van onze producten.

Toegevoegde waarde ter plaatse

De vormtechnologie - het hart van onze productie - bevindt zich in onze hoofdvestiging. Gestanst uit coil produceren onze persen en speciale gereedschappen de talrijke componenten die nodig zijn om een hoogwaardig slot te vervaardigen. De overige benodigde componenten betrekt FUHR uitsluitend van zeer gespecialiseerde leveranciers, die meestal in de regio Heiligenhaus gevestigd zijn. In de interne montageafdelingen worden slotassemblages en elektronische componenten machinaal samengesteld en op kwaliteit en functie getest.

Strenge testcriteria

Al bij de productontwikkeling en het ontwerp houden wij ons aan een zeer hoge kwaliteitsnorm. Zowel interne als externe tests zorgen ervoor dat alleen foutloze en technisch uitgerijpte producten de markt bereiken.

Focus op de klant

Volgens onze traditie laten wij ons leiden door het uitgangspunt van klantnabijheid en betrouwbaarheid. Het naleven van deze waarden is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur en wordt dagelijks door het hele FUHR-team in praktijk gebracht.

Espagnoletten

Deurschoot - Voor het vastzetten van de inactieve vleugel bij dubbele deuren van aluminium, staal, kunststof of hout. Voor verdekte ronde of vierkante stangen.

Seri...

Scharnieren poort

Poortschuifgrendels - Resistente poortschuifgrendels voor het vergrendelen van de inactieve vleugel van stalen of houten poorten.

Serie 902/902Z

  • Voor het overlap...

Oplossingen voor dubbele deuren (Aluminium- en stalen / Houten / Kunststof)

Oplossingen voor 2-vleugelige deuren van aluminium en staal

multisafe 844 - flexibel in ontwerp en efficiënt in productie

Door montage van de rands...

Toebehoren voor vluchtdeursloten

Roestvrij stalen paniekstaaf fittingen -Betrouwbaarheid zonder hygiënerisico

Voor gebruik op paniekdeuren volgens EN 1125. Versies zijn beschikbaar voor de...

Raambeslag (Kastsloten)

Ruimers en ruimersloten

Bijzonderheden:

  • Ruimers, ruimersloten en doornruimers
  • Talrijke uitvoeringen
  • Voor inbouwen, vastschroeven of vastlassen
  • G...

Vensterbeveiliging (FUHR plusprotect)

FUHR raambeveiliging plusprotect

De vraag naar eenvoudig achteraf in te bouwen beveiligingsproducten, die tegelijkertijd voldoen aan de wens van een esthetisch uiterlijk, n...

Fensterbau Frontale van 19 tot 22 maart 2024 in Neurenberg.

FUHR - consequent oplossingsgericht op BAU 2023 met talrijke previews van nieuwe producten
<...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsger...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsgerichte performance show met een volledig nieuw beursstandontwerp dat daarop is afgestemd.
Het familiebedrijf uit Heiligenhaus begint vol vertrouwen aan het nieuwe boekjaar en is optimistisch in de aanloop naar BAU 2023. Naast de eerste nieuwe producten en verdere ontwikkelingen presenteert FUHR een uitgebreide uitbreiding van de klantencommunicatie, die actief gericht is op dialoog, kennisoverdracht en ondersteuning.