Catalogus

Maxon Motor AG

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

Maxon Motor AG

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 13485

Over Maxon Motor AG

maxon motor is marktleider in precisieaandrijvingen en systemen tot 500 W. Vertrouw op de kwaliteit van de oplossing die we samen met u vinden. maxon motor, opgericht in 1961, is van oorsprong een Zwitsers bedrijf, met inmiddels meer dan 2.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 40 landen.

Permanentmagneetremmen (AB 20)

Nuttige componenten ronden het maxon-programma af. Resultaat: een aandrijftechniek-assortiment van a tot en met z. De remmen worden in de fabriek op de motoren geïnstalleerd.

Gegevens ac...

Planetaire reductoren (GP)

Planetaire overbrengingen zijn geschikt voor de overbrenging van hogere koppels. Normaal gesproken zijn de grotere overbrengingen aan de overbrengingsuitgang met kogellagers uitgerust.

  • ...

Planetaire reductoren (Koaxdrive)

De geluidsarme overbrenging maxon Koaxdrive is een combinatie uit een wormwieloverbrenging en planetaire overbrenging. Deze wordt gekarakteriseerd door de voortreffelijk rustige loop bij gelijktijdige...

Planetaire reductoren (GPX)

maxon GPX-overbrengingen zijn geruis- en spelingsarm. Ze zijn geschikt voor de overbrenging van hoge koppels en toerentallen.
maxon GPX overbrengingen excelleren door hun zeer hoge vermogensoverb...

Precisieaandrijving

maxon motor is de wereldwijde marktleider op het gebied van hoogprecisie aandrijfsystemen tot 500 W. Sinds 50 jaar draait alles bij ons om klantspecifieke oplossingen, kwaliteit en innovatie. Zo is on...

DC motor (RE-max)

Geen bezuiniging op prestatie.
maxon RE-max is de economische RE-lijn. Dankzij neodymium magneten bereiken de aandrijvingen een hoog vermogen.
Hoogwaardige neodymium magneten (zeldzam...

DC motor (A-max)

De DC-motor om mee te beginnen.
maxon A-max staat voor hoogwaardige gelijkstroommotoren met een optimale prijs-prestatieverhouding.
De aandrijvingen maken gebruik van een ijzerloze ro...

DC-motoren (DCX)

Configureer motoren varierend van Ø 10-35 mm en kies onder meer uit edelmetaal- of grafietborstels en kogellagers of gesinterde lagers.
maxon DCX-motoren blinken uit door hun onovertroffen...

Vlakmotoren (EC flat)

Als ruimte beperkt is.
Platte motoren van maxon voor begrensde ruimtes. De borstelloze platte EC-motoren blinken uit in vermogen en voordelige prijs. De platte motoren van maxon motor zijn...

Toerentalregelaars (DECS)

1-Q-EC versterker
Voordelige en eenvoudige toerentalregeling met Hall-sensoren tot 250 W.

Sachseln/OW. - Sachseln juni 2023.

Alain Berset, voorzitter van de Zwitserse Confederatie...

Aandrijfspecialist maxon presenteert op de Hannover Messe (17.04.-21.04.2023) nieuwe highlights en publiceert de productcatalogus 2023/2024 met meer dan 600 pagina's. Hoogtepunten zijn de gloednieuwe ECX PRIME 6 en de nieuwe bouwgroottes 65 en 85 in de serie EC frameloze DT-motoren.
NASA stuurt binnen enkele weken zijn vijfde rover naar Mars. Deze gaat bodemmonsters verzamelen die later op aarde worden geanalyseerd. De rover beschikt ook over een helikopter die voor het eerst vluchten op de rode planeet zal uitvoeren. De precisiemotoren van maxon vervullen hierbij meerdere taken die van doorslaggevend belang zijn voor de missie.
De succesvolle groeistrategie wordt voortgezet
Over twee jaar stuurt het ruimteagentschap NASA een nieuwe rover naar de rode planeet. Alleen deze keer inclusief een kleine helikopter die de eerste luchtfoto's van Mars gaat nemen. De rotors worden bestuurd door de robuuste gelijkstroommotoren van maxon.

06.12.2017 00:00

Oneindig koppel
De EC-i 52 gelijkstroommotor van maxon motor

De nieuwe borstelloze DC motoren van maxon l...