Catalogus

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Over WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Sinds de oprichting 25 jaar geleden is WSW uitgegroeid tot een van de grootste Europese leveranciers van gewrichtslagers, stangkoppen, speciale lagers en vele andere speciale onderdelen.

Bovendien hebben we de afgelopen jaren de systeemactiviteiten voortdurend uitgebreid, zodat WSW vandaag de dag een competente leverancier is van complete componenten en op maat gemaakte producten voor verschillende industriële sectoren.
De filosofie van WSW in het kort:

WSW - de beste oplossing

Onze filosofie is om alleen producten van hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs te produceren en te verkopen. De producten worden in nationale en internationale productielocaties geproduceerd volgens WSW-tekeningen en -richtlijnen en onder onze permanente controle.

Toonaangevende OEM-fabrikanten die actief zijn op verschillende gebieden van engineering, automotive en energieopwekking gebruiken onze producten al. Onze klanten waarderen vooral onze service, kwaliteit en prijs-prestatieverhouding. Vooral in tijden van een steeds intensievere concurrentie die resulteert in een drastische prijsdaling, zal de prijs op een gegeven moment de kwaliteit van de producten beïnvloeden. Voor WSW is kwaliteit echter het belangrijkste criterium, omdat we de hoogst mogelijke zekerheid voor onze producten en voor onze klanten willen garanderen, nu en in de toekomst.

Speciale onderdelen volgens tekening

Naast de verkoop van standaardproducten maakt de ontwikkeling van speciale onderdelen volgens tekening in samenwerking met onze klanten deel uit van onze dienstverlening.

Rillenkogellager

Van het kleinste kogellager tot speciaal ontwikkelde speciale onderdelen

Precisiewalslager

WSW heeft ook een breed assortiment wentellagers in de aanbieding. Door jarenlange ervaring en samenwerking met nationale en internationale partners is het mogelijk vrijwel elk artikel te leveren

Oppervlaktecoatings

Dienstenpakket:

- Verzinken
- Zink-ijzerlegeringen
- Zink-nikkellegeringen (960h SS test volgens
DIN EN ISO 9227)
- Passiveren
- Verzegelen
-...

Smeedstukken

WSW is gespecialiseerd in een grote verscheidenheid aan producten.
Om een hoge efficiëntie en een hoge kwaliteit te bereiken, hebben we Lean Production geïmplementeerd. Onze belangrijkste conc...

Smeervetten

We bieden standaard 5 vetten die in verschillende verpakkingen kunnen worden geleverd. De vetten die we aanbieden dekken 95% van de toepassingen. Deze smeermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor ge...

Nasmeerinrichting (WLUB120)

zuinig

  • eenvoudige installatie en inbedrijfstelling automatische smering rond de
  • optimale dosering van het smeermiddel
  • Systeem bestaande uit smeerm...

Sinds de oprichting van WSW in 1982 zijn we ons blijven ontwikkelen. Vandaag de dag is het bedrij...