Catalogus

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Over WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Sinds de oprichting 25 jaar geleden is WSW uitgegroeid tot een van de grootste Europese leveranciers van gewrichtslagers, stangkoppen, speciale lagers en vele andere speciale onderdelen.

Bovendien hebben we de afgelopen jaren de systeemactiviteiten voortdurend uitgebreid, zodat WSW vandaag de dag een competente leverancier is van complete componenten en op maat gemaakte producten voor verschillende industriële sectoren.
De filosofie van WSW in het kort:

WSW - de beste oplossing

Onze filosofie is om alleen producten van hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs te produceren en te verkopen. De producten worden in nationale en internationale productielocaties geproduceerd volgens WSW-tekeningen en -richtlijnen en onder onze permanente controle.

Toonaangevende OEM-fabrikanten die actief zijn op verschillende gebieden van engineering, automotive en energieopwekking gebruiken onze producten al. Onze klanten waarderen vooral onze service, kwaliteit en prijs-prestatieverhouding. Vooral in tijden van een steeds intensievere concurrentie die resulteert in een drastische prijsdaling, zal de prijs op een gegeven moment de kwaliteit van de producten beïnvloeden. Voor WSW is kwaliteit echter het belangrijkste criterium, omdat we de hoogst mogelijke zekerheid voor onze producten en voor onze klanten willen garanderen, nu en in de toekomst.

glijlagers met lage wrijving (WZGB..)

onderhoudsvrij

DIN ISO:
Serie:
staal/ PTFE glijweefsel

Afmetingen: mm
Temperaturen:

  • lage slijtage
  • pTFE-glijweefsel met hoge...

Glijlagerbussen

onderhoudsvrij

Bestelvoorbeeld: WU binnendiameter, buitendiameter, breedte

Trekhaak (CBB..)

DIN ISO: 8132
Serie:

Afmetingen: 10-125 mm
Temperaturen:

Klembeugel 90°, materiaal GGG 50

Pakkingen

WSW-afdichtingsringen zijn gemaakt van een speciaal polyurethaan elastomeer met celstructuur. Dit materiaal, dat speciaal ontwikkeld is voor technische toepassingen, is bijzonder geschikt voor de v...

Cilinderdragers

onderhoudsplichtig

lasbaar,
glijvlak: staal/staal

Landbouwmachineonderdelen

U kunt ook verschillende soorten landbouwproducten krijgen:

  • Top Schakels
  • Top Link automatische hefinrichting
  • Onderste hefpunt
  • Kogelgewrichten
  • Dr...

Stelgaffels

Vorkkop DIN 71 752 - Type G gegalvaniseerd

Composite materials

Composietmaterialen bestaan uit kunststof fijn gaas geïmpregneerd met thermohardende harsen, uniform gemengde vaste smeermiddelen en andere additieven om een optimale oplossing voor talrijke toepas...

Speciale Oplossingen

Producten en oplossingen

e onderneming WSW Wälzlager is een van de grootste aanbieders op het gebied van ontwikkeling en productie van speciale oplossingen op het gebied van:

Sinds de oprichting van WSW in 1982 zijn we ons blijven ontwikkelen. Vandaag de dag is het bedrij...