Catalogus

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Mass flow control #redefined

Snel & Stabiel, Bewezen & Nauwkeurig

Ontdek nu: FLEXI-FLOW serie van Bronkhorst High-Tech BV

Een geheel nieuw niveau van massaflowregeling....
"De FLEXI-FLOW is onze nieuwste serie massflowregelaars. Met dit revolutionaire instrument zijn we niet alleen in staat om de gasstroom en temperatuur te meten en te regelen, maar ook om de upstream en downstream druk in uw proces te meten en te regelen met één flexibel instrument . Dit is de toekomst van massadebietregeling."

"De FLEXI-FLOW is gebaseerd op een werkelijk unieke thermische massadebietmetingstechnologie die snelle en stabiele chipsensoren combineert met een haalbare en nauwkeurige bypass-technologie. Ontdek hoe u hiervan kunt profiteren."-Vincent Hengeveld, FLEXI-FLOW Product Manager

Stabiele gasdebietregeling voor analytische instrumentatie
Gasmassadebietregelaars zijn belangrijke componenten in veel analytische technieken, zoals massaspectrometrie, chromatografie, atoomspectroscopie en verbrandingsanalyse. Zo worden compacte gasdebietmeters gebruikt om gassen naar een botsingscel (reactiecel) te voeren als onderdeel van een ICP-MS-opstelling.

De FLEXI-FLOW gasmassastroomregelaar is zeer geschikt voor deze processen waarbij een stabiele gasstroomregeling, compactheid, stabiliteit op korte en lange termijn en compatibiliteit met de gebruikte gassen vereist zijn.



Meer nieuws

MASS-STREAM™ gasflowmeters en -regelaars
Uitbreiding van de IQ+ FLOW®-serie met media-geïsoleerde sensoren

Op veel markten zien wij een verschuiving naar miniaturisatie. In laboratoria bijvoorbeeld wordt...

Heyaru Engineering, producent van synthetische diamanten, wil miljoenen gaan investeren in het Belgische Lommel. De plannen worden gesteund door de Vlaamse regering (STS programma).
Corrosie kan een groot probleem zijn in industriële toepassingen, met name in de chemische bedrijfstak, de verwerkende industrie en de olie- en gassector. Deze sectoren hebben in de bedrijfsvoering en productie te maken met veeleisende milieu- en verwerkingsomstandigheden. Vaak is het economisch verstandig om corrosie te voorkomen of in toom te houden.
Bronkhorst High-Tech BV heeft haar database met eigenschappen van gassen en vloeistoffen uitgebreid van 800 tot ruim 1800 media.