Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE en EGS Automation publiceren zesde editie van de ''mo

Al voor de zesde keer geeft Dunkermotoren, een merk van AMETEK, het tijdschrift ''mo

Zoals gebruikelijk in voorgaande jaren biedt het magazine boeiende onderwerpen rond de trends in de aandrijftechniek, maar ook interessante inzichten in de bedrijven Dunkermotoren, MAE en EGS Automation. Dunkermotoren geeft onder meer inzicht in de nieuwe afdeling Application Engineering, die als technische interface samen met verkoop en klanten nieuwe projecten begeleidt en vanaf het begin ondersteunt bij het optimale ontwerp van de aandrijving.

In het nummer van dit jaar wordt speciale aandacht besteed aan de dochteronderneming EGS Automation in Donaueschingen. Naast een interview met de oprichter Robert Eby geeft een gedetailleerd toepassingsvoorbeeld informatie over de vele toepassingsmogelijkheden van EGS-robots. Talrijke foto's tonen hoe autotoeleverancier KE Elektronik dankzij EGS Automation met in totaal twee spuitgietmachines en zes robots een jaarlijkse productie van enkele miljoenen kunststof connectoren realiseert - en dat volledig automatisch.

Maar het onderwerp Industrie 4.0 wordt niet verwaarloosd in de zesde editie van de "mo. Na de lancering van nexofox in oktober 2021 presenteert het IIoT-merk dit jaar een eigen dienstencatalogus. Naast trainingen over motorconfiguratie en -programmering en individuele servicecontracten voor inbedrijfstelling en storingsanalyse van slimme aandrijfsystemen, adviseert nexofox u ook graag bij uw vragen over predictief onderhoud of levert u de technologie die u nodig heeft voor realtime analyses in het kader van conditiebewaking.

Dunkermotoren's zusterbedrijf MAE is voor het derde jaar vertegenwoordigd in Antriebstechnik Magazin en presenteert naast een nieuwe high-speed AC-motor ook een compleet nieuwe blower-serie die met zijn bijzonder lage stroomverbruik en compacte ontwerp optimaal geschikt is voor accu-aangedreven nat- en droogreinigingsmachines.

Klik hier voor het tijdschrift: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Meer nieuws

Dunkermotoren publiceert nieuwe editie van het Motion Journal "mo

Van 14 tot 17 mei 2024 opent de Interclean beurs in Ams...

Nieuwe hoge-resolutie encoder van Dunkermotoren voor de hoogste precisie-eisen
van 16 tot 18 april 2024 in de Messe Frankfurt, stand A171.
Met de facelift van de MotionCode programmeeromgeving van nexofox is het programmeren van slimme motoren nu nog eenvoudiger en zijn er geen grenzen meer aan decentrale automatiseringsarchitecturen.

Veel gebruikt en veelzijdig - de BG 75 borstelloze motor van Dunkermotoren, een AMETEK merk, is e...