Catalogus

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

De wereld evolueert. Yxlon ook.

Yxlon wordt Comet Yxlon. Op de Control-beurs van dit jaar kondigde de fabrikant van röntgen- en CT-inspectiesystemen aan dat het zijn naam verandert in Comet Yxlon, met ingang van 8 september 2022. Het nieuwe merk onderstreept de langdurige band van Yxlon met Comet, een toonaangevend wereldwijd innovatief technologiebedrijf dat zich richt op plasma- en röntgentechnologie.

Het frisse, moderne design van het nieuwe merk Comet Yxlon weerspiegelt de innovatie en het enthousiasme van het bedrijf om uitdagingen van klanten op te lossen.

"Het merk Comet Yxlon vertegenwoordigt tientallen jaren röntgenexpertise en een passie voor het mogelijk maken van nieuwe dingen - in lijn met het motto 'Geleid door ervaring. Gedreven door nieuwsgierigheid.", aldus Kevin Crofton, CEO van Comet Group en President a.i. van Yxlon. "De rebranding versterkt onze aanwezigheid en herbevestigt ons belang bij Comet Group."

De ondernemerswortels van Yxlon gaan terug tot de ontdekking van röntgenstraling door W.C. Röntgen in 1895 en de productie van de eerste röntgenbuis door C.H.F. Müller in 1896. YXLON International GmbH is gevestigd in Hamburg en maakt sinds 2007 deel uit van de Zwitserse beursgenoteerde moedermaatschappij Comet Holding AG, die een toonaangevende wereldwijde groep van innovatieve technologiebedrijven onder haar paraplu verenigt.

Meer nieuws

Een sedimentplaat uit de Holsteinse rots moest met behulp van computertomografie worden geanalyse...

van 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Op de Productronica van dit jaar komen we met een noviteit en presenteren we ons nieuwe 3D-röntgensysteem, dat we speciaal hebben ontwikkeld voor de veeleisende halfgeleidermarkt, op dinsdag 14 november om 15.00 uur op onze stand B2.454.

de opkomst van e-mobiliteit heeft de batterijmarkt de afgelopen jaren een enorme groei bezorgd, z...

Yxlon wordt Comet Yxlon. Tijdens de Control-beurs van dit jaar kondigde de fabrikant van röntgen- en CT-inspectiesystemen aan dat het zijn naam zal veranderen in Comet Yxlon, met ingang van 8 september 2022. Het nieuwe merk onderstreept de langdurige band van Yxlon met Comet, een toonaangevend wereldwijd innovatief technologiebedrijf dat zich richt op plasma- en röntgentechnologie