Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

13.04.2023 02:04

BAU 2023: FUHR presenteert de nieuwe verscheidenheid aan oplossingen

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsgerichte prestatiebeurs met een volledig nieuw, daarop afgestemd beursstanddesign.

Binnen de materiaalgerelateerde systeemoplossingen presenteert FUHR talrijke nieuwe producten en verdere ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardige sluitsystemen. Met de portfolio-uitbreidingen vult FUHR de beproefde complete assortimenten aan met toekomstgerichte oplossingen en breidt daarmee het toepassingsbereik voor verwerkers en gebruikers uit.

Tot de bijzonderheden behoren vooral de innovaties rond de automatische assortimenten, die een toenemende populariteit genieten en inmiddels vanzelfsprekend zijn bij de uitrusting van hoogwaardige toegangsdeuren en in de contractsector. Zo vullen verdere veelbelovende productnieuwigheden de automatische familie aan, waaronder een volledig nieuwe automatische serie met elektrisch geactiveerde handgreep. Het hoogtepunt van de nieuwe productpresentaties is het automatische paniekslot 837PX als inductieve oplossing.

Daarnaast zijn er innovaties op het gebied van comfort- en veiligheidsrelevante toegangsoplossingen. Zo wordt bijvoorbeeld het deurvideo-intercomsysteem SmartConnect in een geoptimaliseerd design en met geïntegreerde vingerscan gepresenteerd, of de SmartTouch krukstang met de trendkleur zwart. Nog meer dan voorheen nodigt het nieuwe standconcept met veel ruimte en een competentielounge de bezoekers uit om zich uitgebreid te informeren over de vele voordelen en onbegrensde toepassingsmogelijkheden van de moderne deurbeveiliging.

Meer nieuws

Dit jaar gebruikt FUHR het belangrijke branche-evenement FENSTERBAU FRONTALE om zich met een voll...

Fensterbau Frontale van 19 tot 22 maart 2024 in Neurenberg.

FUHR - consequent oplossingsgericht op BAU 2023 met talrijke previews van nieuwe producten
<...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsgerichte performance show met een volledig nieuw beursstandontwerp dat daarop is afgestemd.
Het familiebedrijf uit Heiligenhaus begint vol vertrouwen aan het nieuwe boekjaar en is optimistisch in de aanloop naar BAU 2023. Naast de eerste nieuwe producten en verdere ontwikkelingen presenteert FUHR een uitgebreide uitbreiding van de klantencommunicatie, die actief gericht is op dialoog, kennisoverdracht en ondersteuning.