Catalogus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Duurzaamheid in beeld - nieuw klantenmagazine van Dunkermotoren

Een nieuwe uitgave van het Motion Journal "mo richt zich op wat er echt toe doet: Onze omgeving

Voor de zevende uitgave van haar klantenmagazine "mo, heeft Dunkermotoren, een AMETEK merk, iets heel bijzonders bedacht. Aantrekkelijk gepresenteerd in een nieuw formaat, geeft de fabrikant van aandrijftechniek een kijkje achter de schermen en legt aan de lezers uit hoe het thema duurzaamheid door het bedrijf loopt.

Bij Dunkermotoren worden niet alleen de motoren getrimd op efficiëntie, maar het hele productcreatieproces. "Duurzaamheid staat bij ons centraal. Elke dag werken we bij Dunkermotoren op verschillende manieren aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en leveren we een groeiende bijdrage aan de bescherming van het milieu - als bedrijf en als individu," zegt Uwe Lorenz, Managing Director van de Dunkermotoren Group.

Met het nieuwe klantenmagazine geeft het bedrijf details over hoe het het idee van duurzaamheid realiseert op alle gebieden van de Dunkermotoren Group.

Of het nu gaat om energieterugwinning van de Yaskawa-robots die door EGS Automation worden gebruikt, hulpbronbesparende werking van motoren dankzij slimme nexofox-services of met behulp van korte toeleveringsketens bij de productie van motoren bij Dunkermotoren en MAE, elk lid van de groep levert zijn bijdrage aan meer duurzaamheid in de dagelijkse processen. En ook de medewerkers zelf worden actief - in de waarste zin van het woord.

Meer nieuws

De nieuwe 4Q controller van Dunkermotoren biedt hoge prestaties voor een betaalbare prijs
Dunkermotoren baant de weg voor volledig geautomatiseerde en gedigitaliseerde intralogistiek

SISTEMA veiligheidsbibliotheek voor de slimme dPro-motoren met STO van Dunkermotoren

Dunkermotoren, een AMETEK merk, is trots om de Milhagem Team raceauto van de Universiteit van Minas Gerais aan te drijven met zijn borstelloze gelijkstroommotor
Dunkermotoren publiceert nieuwe editie van het Motion Journal "mo

Van 14 tot 17 mei 2024 opent de Interclean beurs in Ams...