Baker's standard Ltd.
Voedingsadditieven (MAX-WAY) van Baker's standard Ltd.
MAX- WAY
Broodverbeteraar MAX-WAY
Een perfecte combinatie van ingrediënten voor de verbetering van tarwebrood, broodjes, broodjes en croissants.
Broodverbeteraar voor alle soorten tarwebrood, broodjes, broodjes en croissants
Verhoogt het broodvolume aanzienlijk
Verbetert de houdbaarheid, structuur en zachtheid van het brood
Verbetert de kruimeigenschappen
Fijne porositeit-Flexibiliteit en stabiliteit
Vermindert de kleverigheid van het deeg- Bleekmiddel
Vermindert het kleven van het deeg
Verbetert de kleur van de korst
Versterkt de gluten en verbetert de fysische eigenschappen van het deeg.
Bevordert de productie van eindproducten met een groter volume, onafhankelijk van de kwaliteit van het meel.
Ontvangt producten van standaardkwaliteit uit meel met verminderde bakeigenschappen.
Ontwaakt brood met wit kruim en een ruwere korst. Verhoogt het rendement van eindproducten, door het waterabsorberend vermogen van bloem te verhogen.
De MAX-MAY wordt gebruikt om de deegverwerking te optimaliseren
- voor mechanische deegverwerking
- voor manuele deegverwerking
- voor verschillende deegverwerkingsmethodes en deegtemperaturen
Productadviseur: Aleksandar Solunov
Meer producten in de categorie Voedingsadditieven
Voedingsadditieven (Gluten-free)
Glutenvrij
Wij bieden meer dan 100 soorten Glutenvrije producten aan.
Glutenvrij brood is een essentieel onderdeel van een glutenvrij dieet.
Glutenvrije producten kunnen...
Voedingsadditieven (BIO-TOP SOFT )
BREAD SOFTENER BIO-TOP SOFT
BROAD SOFTENER BIO-TOP SOFT BREAD IMPROVER FOR ALL KIND OF WHEAT BREAD, ROLLS, LOAF AND CROISSANTS.
Verbeterde kruimel zachtheid en structuur
...