Catalogus

Baker's standard Ltd.

Baker's standard Ltd.

Baker's standard Ltd.

Terug naar het overzicht

Voedingsadditieven (10) van Baker's standard Ltd.

Product aanvraag  

DIEPDEEGVERBETER
DIEPDEEGVERBETER - VOOR ALLE TYPEN BROODJES, KROISANTS, BAGUETTEN, BROODJES, PIZZAS, SANDWICHTSLAANJES MET EXTREME DEEGPROCESSIES, B.V. DOOSDOES

Diepvriesdeeg geeft deeg met een goede elasticiteit dat gemakkelijk te verwerken is en verbetert de rekbaarheid tijdens het vormen. De verbeteraar voorkomt dat tijdens het ontdooien water vrijkomt aan het oppervlak van de deegstukken. In de oven is de ontwikkeling sterk, het brood goudkleurig en glanzend met een kruim dat goed open alveolus is.

Het rijzen gaat snel en gestaag zonder scheuren aan het oppervlak.

Improver voor pasta,spaghetti,macaroni,vermicelli,noedels
Improver voor spaghetti,macaroni,vermicelli,noedels,pasta.De kant-en-klare producten hebben een goed gemanifesteerde glans, kleur, stevigheid, hyalien oppervlak, en ze nemen in volume toe wanneer ze gekookt worden.De verbeteraar verhoogt de waterabsorptie en verbetert de deegeigenschappen tijdens de verwerking. Producten die met deze verbeteraar zijn bereid, kleven niet aan elkaar en hebben een aangename geur en smaak. De gebruiksklare deegwaren worden korter gekookt en ontleden niet. De duur van het technologische proces wordt verkort en het energieverbruik wordt verminderd. De tijd voor het drogen in de fabriek van de fabrikant wordt verkort. De hechtingseigenschappen van het deeg en de stabiliteit ervan worden verbeterd. De producten zijn beter bestand tegen voorverwarming. De tijd voor de productiecontrole wordt verkort. Het gebruik van dit verbeteringsmiddel leidt ook tot eenmaking van het technologische proces, wat tot uiting komt in de mogelijkheid om te werken met meel van verschillende indexen - met inbegrip van meel van zachte tarwe.

De belangrijkste grondstof voor de produktie van macaroni, zowel in kwalitatief als in kwantitatief opzicht, is meel. Het is van cruciaal belang voor de karakteristieke eigenschappen van het deeg en de kwaliteit van de afgewerkte pasta. Het meest geschikt voor pasta is harde tarwe. Het wordt gebruikt door de opkomst van pasta productie. Deze tarwe voldoet aan de eisen van meelkwaliteit.

Onze nieuwe technologie.

Door het gebrek aan traditionele grondstoffen heeft ons bedrijf nieuwe technologieën ontwikkeld voor de productie van niet-traditionele grondstoffen.
Het eindresultaat is producten van hoge kwaliteit. De productietijd wordt verkort en het gebruik van niet-traditionele grondstoffen - meel van zachte tarwe, rijst en maïs of gemengd meel - wordt mogelijk gemaakt.


Productadviseur: Aleksandar Solunov

Mon
8:00  –  18:00
Tue
8:00  –  18:00
Wed
8:00  –  18:00
Thu
8:00  –  18:00
Fri
8:00  –  18:00
Sat
8:00  –  18:00
Sun
8:00  –  18:00

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Voedingsadditieven

Voedingsadditieven (Gluten-free)

Glutenvrij
Wij bieden meer dan 100 soorten Glutenvrije producten aan.

Glutenvrij brood is een essentieel onderdeel van een glutenvrij dieet.

Glutenvrije producten kunnen...

Voedingsadditieven


E NUMMER VRIJ BROODVERBETERAAR

E Free Bread Improver is een modern multifunctioneel broodverbetermiddel. Dit broodverbetermiddel is gegarandeerd vrij van alle stoffen die gesystema...

Voedingsadditieven (MAX-WAY)

MAX- WAY
Broodverbeteraar MAX-WAY

Een perfecte combinatie van ingrediënten voor de verbetering van tarwebrood, broodjes, broodjes en croissants.

Broodverbeteraar voor a...

Voedingsadditieven (BIO-TOP SOFT )

BREAD SOFTENER BIO-TOP SOFT
BROAD SOFTENER BIO-TOP SOFT BREAD IMPROVER FOR ALL KIND OF WHEAT BREAD, ROLLS, LOAF AND CROISSANTS.

Verbeterde kruimel zachtheid en structuur

...