Baker's standard Ltd.
Voedingsadditieven (Gluten-free) van Baker's standard Ltd.
Glutenvrij
Wij bieden meer dan 100 soorten Glutenvrije producten aan.
Glutenvrij brood is een essentieel onderdeel van een glutenvrij dieet.
Glutenvrije producten kunnen worden gebruikt om de volgende glutenvrije voedingsmiddelen te produceren: brood, pannenkoekenmix, desserts en andere.
Het opnemen van glutenvrije voedingsmiddelen in uw glutenvrij dieet is een zeer belangrijk aspect.
Inlerantie voor gluten staat bekend als coeliakie.
Glutenvrij dieet is de enige effectieve behandeling die ervoor zorgt dat patiënten met coeliakie een uitstekende spijsvertering hebben, gekenmerkt door het verdwijnen van de klinische symptomen.
Normalisatie van de resultaten van bloedonderzoek en herstel van de normale structuur van het darmslijmvlies.
Celiakie, of zgn. gluten enteropathie is een erfelijke ziekte.Het vervelende is dat de meeste patiënten leven zonder diagnose, waardoor hun symptomen aan andere ziekten worden gegeven. En deze zijn: diarree, stoornis in de opname van voedingsstoffen, bloedarmoede. Deze manifestaties zijn te wijten aan schade aan de dunne darm bij het gebruik van gluten. De patiënten verdragen geen tarwe, rogge en andere graanproducten, en ook geen geneesmiddelen die gluten bevatten. Er bestaan momenteel geen doeltreffende geneesmiddelen tegen coeliakie. Na de diagnose wordt een glutenvrij dieet aanbevolen.
Bij genetisch voorbeschikte personen van elke leeftijd veroorzaakt de inname van zelfs kleine hoeveelheden glutenbevattend voedsel een immuunreactie in de dunne darm en veroorzaakt chronische ontsteking.
Voordelen van een glutenvrij dieet.
Het begin van het dieet gaat gepaard met het verdwijnen van de klinische symptomen.Verdere normalisering van antilichaamtesten en het herstel van de normale darmslijmvliesstructuur, zowel bij coeliakie, autisme, als bij personen met een glutenvrij dieet. Bij personen met typische symptomen treedt gedurende enkele dagen een duidelijke verbetering op van het humeur en de eetlust. Gevolgd door een geleidelijke verbetering van het diarree-syndroom en bij kinderen - herstel van de groei. Ook metabole klachten, zoals osteoporose en bloedarmoede door ijzertekort, beginnen geleidelijk spontaan te herstellen. Het dieet, vooral als het in een vroeg stadium wordt gevolgd, vermindert het risico op chronische complicaties, zonder echter de kans op bijkomende auto-immuunziekten te verkleinen.
- De darmen keren terug in hun normale toestand
- Voedingsmiddelen worden volledig door het lichaam opgenomen en gebruikt
- Het gewicht wordt verloren
- De goede psychische en lichamelijke conditie wordt hersteld
Wij raden u aan een gespecialiseerde arts te raadplegen voordat u met een glutenvrij dieet begint.
Productadviseur: Aleksandar Solunov
Meer producten in de categorie Voedingsadditieven
Voedingsadditieven (BIO-TOP SOFT )
BREAD SOFTENER BIO-TOP SOFT
BROAD SOFTENER BIO-TOP SOFT BREAD IMPROVER FOR ALL KIND OF WHEAT BREAD, ROLLS, LOAF AND CROISSANTS.
Verbeterde kruimel zachtheid en structuur
...