igus® GmbH

Producten en diensten van igus® GmbH (60)

Kabelrupssystemen of kabelgoten zijn in wezen de navelstreng van moderne machines. Ze zorgen voor de toevoer van energie, gegevens en signalen en zijn om die reden voortdurend in beweging.
Afgeschermde kabels
Er is geen beschrijving in het Nederlands voor dit product. Lees de beschrijving in het Engels of neem contact op met het bedrijf.
Kabelrups-systemen vormen de navelstreng van moderne machines. Ze zorgen voor de toevoer van energie, gegevens en signalen en zijn om die reden voortdurend in beweging.
De meeste toepassingen kunnen gebruik maken van ons standaardproductaanbod in C-profielen in de montagebeugel en ruimtebesparende 'chainfix'-klemmen. Ook kan voor een eenvoudige trekontlasting gezorgd...
igus®-kabels voor speciale doeleinden zijn oliebestendig, UV-bestendig en vlamvertragend. De buitenmantel is gebaseerd op TPE.
Kabels voor speciale doeleinden
"Staafeindsteunen en asblokken van igus®: stijve en bewegende staafeindsteunen, asblokken in verschillende ontwerpen en in verschillende materialen. "
xiros®-polymeren kogellagers zijn enkel gegroefde kogellagers op basis van DIN 625. Smerings- en onderhoudsvrije kogellagers bestaan uit vier componenten: de buitenring, de binnenring, de kooi en de k...
iglidur®-glijlagerbussen zijn onderhoudsvrij, RoHS-compatibel, smeringsvrij, slijtvast en elektrisch geleidend.
Algemene eigenschappen van iglidur®-lagerbussen zijn: onderhoudsvrij, smeringsvrij, corrosiebestendig, zeer bestendig tegen vuil, hoge nauwkeurigheid in afmetingen enz.
igubal®-bollagers kunnen worden gebruikt wanneer zelf uitlijnende lagers ontwerpvoordelen bieden of montage gemakkelijker maken.
chainflex®-glasvezelkabels zijn gradiëntglasvezelkabels voor zwaar gebruik, met pur-buitenmantel, bestand tegen olie en UV.

Nieuws

Veilig bewegen in kabelrupsen met een buigfactor van 6,8xd, zelfs bij temperaturen van -35°C
Geconfectioneerde slangenpakketten bieden het hoogste niveau aan kabelbescherming bij driedimensiona...
Robots nemen steeds meer automatiseringstaken over. Het afgelopen jaar heeft de afzet van industriël...
De Keulse specialist in motion plastics presenteert smeringsvrije componenten voor de levensmiddelenindustrie
De volgende generatie modulaire scharnierbouwdoos voor individuele roboticasystemen biedt flexibiliteit en bespaart geld
Adres
Spicher Strasse 1 a
51147
Köln
Nordrhein-Westfalen
Duitsland
Soort bedrijf
Fabrikant
Exportgebieden
Wereldwijd
Certificaten
DIN EN ISO 9001
Oprichting
1964
Management
Frank Blase
Medewerkers
1600

Over igus® GmbH

De geschiedenis van igus® begint 15 oktober 1964 met Gunter Blase in een dubbele garage in Keulen-Muelheim. De eerste twintig jaar werkt igus® als leverancier van moeilijke/gespecialiseerde technische kunststofonderdelen. Sinds 1983 is igus zich onder leiding van Frank Blase meer bezig gaan houden met het leveren van eigen producten – e-kettensysteme® en Glijlagers - en het zelf opzetten van de distributie. Van 1985 tot 2014 groeit het personeelsbestand van igus® van 40 tot over 2150 medewerkers, over de hele wereld. Ook de komende jaren blijft igus investeren in groei. Kansen genoeg, dankzij de moderne materialen!