Catalogus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Over iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Ontwikkeling en productie van midden- en hoogfrequente inductieverwarmingssystemen voor hardsolderen, gloeien, krimpen, harden en voor wetenschappelijke en testtechnologie.
Omgaan met inductieverwarming en inductiesystemen vereist jarenlange ervaring en uitgebreide knowhow.

Wij zijn een fabrikant van inductieapparatuur en zijn gespecialiseerd in warmtebehandeling met inductieverwarmingssystemen en in speciale oplossingen voor klantspecifieke complete systemen.
Sinds 1996 ontwikkelen en bouwen we apparatuur en systemen voor inductieverwarming. We hebben naam gemaakt op het gebied van temperatuurregeling en in deze context bieden we kleine PLC-volgorderegelingen voor een nauwkeurig geregeld verwarmingsproces. Onze klanten zijn wereldwijd gevestigde industriële bedrijven uit de automobielindustrie, maar ook bedrijven uit de gereedschaps- en machinebouwsector en onderzoeksinstituten en universiteiten.

Inductieverwarming kan overal worden gebruikt waar metalen door warmte moeten worden bewerkt. Het is geschikt voor werkstukken van ijzer, roestvrij staal, koper, messing, aluminium en alle andere elektrisch geleidende materialen.

Naast de ontwikkeling, fabricage en verkoop van inductiegeneratoren/inductieverwarmingssystemen in het algemeen, biedt iew u ook hardsoldeersystemen, hardingsystemen, stanssystemen, evenals op maat gemaakte complete systemen, bijv.

Inmiddels behoren vacuümsoldeerinstallaties ook tot een van onze kerngebieden!

Inert Gas Soldeerunit

De flux die gebruikt wordt tijdens het conventionele soldeerproces is vaak de oorzaak van corrosie en brandwonden op het werkstuk. Vloeimiddelinsluitingen kunnen ook leiden tot een verslechtering van...

Inductief temperen

Het inductief temperen is een subsectie van de warmtebehandeling waarbij een vooraf bepaald opwarm-, verhittings- en afkoelproces leidt tot specifieke gewenste eigenschappen van het component.

Solderen

Zachtsolderen, hardsolderen en hardsolderen op hoge temperatuur zijn verschillende hardsoldeerprocessen die allemaal baat kunnen hebben bij inductieverwarming.

Zachtsolderen: Zachtsolder...

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hal 9 / Stand D15
<...

Op TestXpo 2023 in Ulm presenteert IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH een inductiesysteem waarin een keramisch trekstaafje kan worden verwarmd door middel van een susceptorbuis.

Specialist in inductie- en vacuümsoldeertechnologie

- Gezamenlijke procesontwikke...

Vacuümsolderen is een geprefereerde thermische methode voor het verbinden van verschillende materialen, waaronder uitdagende materialen zoals wolfraamcarbide, keramiek en op diamant gebaseerde materialen zoals massief PCD, MCD, CVD, enz.