Catalogus

Stingl Systems GmbH

Over Stingl Systems GmbH

in 1979 richtte Leonhard Stingl zijn bedrijf op met een grote ondernemersgeest en tientallen jaren ervaring in de verkoop en bouw van liften. Sindsdien is het gestaag bergopwaarts gegaan met het dynamische familiebedrijf.

Vandaag de dag bedient Stingl GmbH, gevestigd in de buurt van Heilbronn, klanten in Duitsland, terwijl Stingl Systems GmbH internationaal actief is. Als u op zoek bent naar een expert op het speciale gebied van bevestigingstechniek en schachtuitrusting en een leverancier van componenten in de liftbouw als one-stop-oplossing, dan kunt u niet om Stingl heen. Tot de vele, vaak jarenlange klanten in binnen- en buitenland behoren liftbedrijven, bouwbedrijven, industriële exploitanten van liftsystemen, facilitaire bedrijven en de minerale olie-industrie. Of het nu gaat om een wereldwijd toonaangevende liftfabrikant of een eenmanszaak - ze waarderen allemaal de hoge kwaliteit van onze eigen en handelsproducten en profiteren van onze uitzonderlijke knowhow, die maximale veiligheid belooft en levert.

We kennen de eisen van onze klanten en bieden niet alleen standaardproducten, maar ook op maat gemaakte, praktische oplossingen die op de lange termijn overtuigen. Onze op maat gemaakte diensten, van behoefteanalyse en speciale constructie tot just-in-time bouwservice, maken ons tot een waardevolle partner voor onze klanten. naast onze zakelijke activiteiten nemen we onze verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we leven. Als traditioneel bedrijf en lid van de VDMA ondersteunen we het initiatief "Thank you, free trade" voor welvaart, vooruitgang, goede banen, diversiteit, vrede en een leefbare toekomst.

Lichtroosters (STG-128)

Lichtroosterpaar, bestaande uit:

  • zender en ontvanger
  • 94 stralen, 17 diodes,
  • afmetingen 2.000 x 38 x 9 mm
  • Lichtraster bereik 20 - 1.841 mm
  • Automas...

LED-sets (INPLES)

Door vervanging van oude laag- en standaardspanningslampen (bijv. G/GU10 & M) door efficiënte hoogvermogen-LED's:

  • Vermindert het stroomverbruik met tot wel 90%
  • De levensdu...

LED roestvrijstalen behuizing (INPLES)

Complete ingebouwde oplossingen:
INPLES - roestvrijstalen behuizing
KIT4 - compleet met besturingseenheid, max. 20 W, ingang 230 V, 50/60 Hz, uitgang: 10,5 V, 1,8 A

Door vervangi...

LED buizen

Voordelen:

  • T8 en T5 formaten beschikbaar
  • Laag stroomverbruik
  • Levensduur: ca. 30.000 h
  • Hoge lichtopbrengst
  • Geen giftige en mili...

LED-pots (Premium Line)

Voordelen:

  • De LED-lamp kan eenvoudig worden vervangen in combinatie met een stabiliserende voedingseenheid als vervanging voor G/GU & M lampen
  • Verschill...

Lichtsturingen

Bijvoorbeeld: machinekamerstation, lichtsensor, schokbestendige contactdoos incl. lichtregeling (pulsrelais) en bevestigingslicht, met of zonder 10 m voedingskabel.

Andere kabellengtes moge...

Schachtverlichtingen

De oplossingen op maat voor u: snelle montage van de verlichting, snel leggen van de kabels (geen kabelgoten, klemmen etc. nodig) en klaar om in te pluggen.

Gedetailleerde informati...

Hoofdschakelaars

Stroomdraagvermogen van 25 tot 100A, geschikt voor montage van front-, voet- en DIN-geleiderails. Rood en geel contrasterend oppervlak.

Uitvoeringen met 2, 3 of 4 pennen, centrale vergrende...

Noodschakelaar

b.v. noodstopschakelaar in behuizing conform EN 81, noodstopschakelaar 40 mm, 1 NC, met schakelstandindicator conform EN 81, draai- of trekvergrendeld. Ook leverbaar met voorgemonteerde kabel in versc...

Noodstop schakelaars

b.v. noodoproeptoets in behuizing, voor noodoproepdoorschakeling, paddestoelknop geel, 40 mm, 1 NO, kooiklem, symbool: Noodoproep. Ook verkrijgbaar met voorgemonteerde kabel in verschillende lengtes (...

Lichtknoppen

Enkelvoudig, met of zonder toevoerleiding in verschillende lengtes.

Unieke combinatie van toevoer van verse lucht en gelijktijdige ionisatie Kiemvrije lucht en oppervlakken Weinig onderhoud en minimaal stroomverbruik Eenvoudige en snelle installatie door uw onderhoudsbedrijf

Steeds meer apparaten worden verbonden via mobiele communicatie. Continue bereikbaarheid en een b...