Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

12.01.2023 00:01

FUHR zet trends - in producten en klantencommunicatie

Het familiebedrijf uit Heiligenhaus begint vol vertrouwen aan het nieuwe boekjaar en is optimistisch in de aanloop naar BAU 2023. Naast de eerste nieuwe producten en verdere ontwikkelingen presenteert FUHR een uitgebreide uitbreiding van de klantencommunicatie, die actief gericht is op dialoog, kennisoverdracht en ondersteuning.

"We hebben veel gepland voor het nieuwe jaar. Er zijn interessante innovaties in het multipoint locking-segment en op het gebied van klantencommunicatie en diensten. In de afgelopen maanden zijn grote inspanningen geleverd om onze diensten verder uit te breiden met diverse aanbiedingen en oplossingen. Onder de noemer klantgerichtheid en klantgerichtheid hebben wij veel in gang gezet om onze aantrekkelijkheid als specialist te onderbouwen en klanten en geïnteresseerden nog uitgebreider te informeren over moderne deurbeveiliging. Traditiegetrouw voelen we ons altijd verplicht om in alle bedrijfsonderdelen te scoren met nieuwe ideeën en innovaties", zegt marketingmanager Andrea Banning.

Automatische meerpuntssloten - een vaste waarde bij hoogwaardige toegangsdeuren

Automatische sloten zijn tegenwoordig vanzelfsprekend bij de uitrusting van hoogwaardige toegangsdeuren. Ze voldoen altijd aan de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld aan inbraakwerendheid, dichtheid en gebruiksgemak. De sluitoplossingen van FUHR zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld en hebben een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het succes van de automatische meerpuntsluiting. Met een uitgebreid automatisch programma staan beproefde oplossingen ter beschikking die aan alle verwachtingen voldoen en permanent overtuigen in het gebruik. In de particuliere sector, in gebouwen, voor enkele en dubbele deuren, of in het bijzonder voor paniek- en nooduitgangsdeuren, gesystematiseerd voor alle materialen. Met talrijke voordelen in toepassing en verwerking.

Automatische reeks op groeikoers

Vooral de automatische reeks met de unieke DuoSecure technologie, die te allen tijde een betrouwbare automatische vergrendeling garandeert, toont zich een van de meest toekomstgerichte oplossingen. Alle slotvarianten overtuigen door de intelligente sluittechniek met de secundaire nachtschoot type 10 - de stabiele combinatie van dagschoot en nachtschoot. Het garandeert altijd een betrouwbaar sluitproces en maximale veiligheid en dichtheid bij elke deurconstructie, met elk materiaal.

Met de sluizen van de autosafe 835- en autotronic 836-serie zijn hier producten beschikbaar die door hun modulaire opbouw geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van de mechanische automatische oplossing tot gemotoriseerde varianten. Geraffineerd: Dankzij een achteraf in te bouwen motor kan de autosafe 835 niet alleen motorisch worden ontgrendeld, maar net als de autotronic 836 ook worden aangesloten op de toegangscontrolesystemen van FUHR. Dit automatische programma is ontworpen voor maximale flexibiliteit in het gebruik - ongeacht of een standaard, gemotoriseerd of paniekslot (1 of 2 vleugels) nodig is. Alle sluisvarianten zijn afgestemd op de FUHR-systeemoplossingen, die zich onder andere kenmerken door de uniforme frees- en schroefverbindingen voor een rationele, flexibele verwerking.

Als consequente uitbreiding van het automatische programma DuoSecure wordt op de BAU in München voor het eerst een automatisch paniekslot met elektrisch geactiveerde buitenhandgreep gepresenteerd. Dit is met name interessant voor toepassing in buiten- en binnendeuren in de commerciële sector, waar de toegang wordt gecontroleerd via een elektronisch toegangssysteem en de bewaking op afstand plaatsvindt. Daarmee breidt FUHR zijn assortiment vluchtdeursloten uit met een nieuwe alternatieve toepassing en onderstreept het nogmaals zijn expertise in dit gevoelige segment.

FUHR gaat digitaal - klantencommunicatie is consequent uitgebreid

Als onderdeel van zijn klantgerichte aanpak reorganiseert FUHR ook zijn klantencommunicatie en vertrouwt nu ook op sociale media. Facebook en Instagram worden conceptueel geïntegreerd, bespeeld met relevante content en uitgebreid via het eigen YouTube-kanaal. Hier zijn productvideo's en tutorials met nuttige tips voor verwerkers en gebruikers beschikbaar en geven informatie over het gebruik en de verwerking van FUHR-producten.

Over de achtergrond merkt Andrea Banning op: "We hebben intensief en uitvoerig gewerkt aan de fundamenten voor de nieuwe oriëntatie. Wij hebben onder andere ons bedrijfslogo opnieuw ontworpen en zullen ook onze aanwezigheid op de BAU in een nieuw ontwerp presenteren. Natuurlijk hebben we nu ook de nadruk gelegd op digitale media en kanalen. De basis is de volledig vernieuwde corporate website, die met zijn duidelijke en eenvoudige navigatie tegemoet komt aan de verschillende informatiebehoeften van bezoekers en geïnteresseerden snel vertrouwd maakt met de wereld van de FUHR-producten. Zelfs eindgebruikers kunnen op een overzichtelijke manier basiskennis opdoen over moderne sluitoplossingen en meer te weten komen over het bedrijf."

Bijzondere aandacht werd besteed aan de vormgeving van de nieuwe mediatheek met een uitgebreid aanbod aan informatie- en werkhulpmiddelen. Naast de bovengenoemde productvideo's en tutorials bieden andere pagina's specialistische informatie over inbraakbeveiliging, normen, vluchtwegbeveiliging en nog veel meer. Speciaal voor eindgebruikers is nu een configurator voor het beproefde renovatieslotprogramma beschikbaar. Dankzij de eenvoudige bediening is het juiste product voor een slotvervanging of voor het verhogen van de veiligheid zeer snel gevonden. De geselecteerde configuratie kan onmiddellijk als PDF worden gedownload en worden gebruikt voor een bespreking of een bestelling bij een dealer. Een korte video met uitleg is natuurlijk ook beschikbaar.

Meer nieuws

Fensterbau Frontale van 19 tot 22 maart 2024 in Neurenberg.

FUHR - consequent oplossingsgericht op BAU 2023 met talrijke previews van nieuwe producten
<...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsger...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsgerichte performance show met een volledig nieuw beursstandontwerp dat daarop is afgestemd.