Catalogus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Klaar voor 66 kV - Oplossingen voor moderne offshore windparken

Energiedistributie en energietransport zijn al bijna 100 jaar de kerncompetenties van PFISTERER. Als experts voor interfaces in energienetwerken leveren wij aansluitcomponenten en kant-en-klare kabelsystemen voor alle spanningsniveaus als compleet systeem. Onze steeksystemen PLUG, CONNEX en SEANEX en onze SICON-connector verbinden alle systeemdelen van het windmolenpark betrouwbaar en snel. Alle systeemcomponenten zijn speciaal gemaakt voor maritiem gebruik: weerbestendig, bestand tegen zout water en ontworpen voor de offshore-omgeving.

Het bouwen van kabelsystemen op offshore-substations vereist de ultieme discipline van het leggen van kabels. Zeer complexe kabeltracés moeten worden geïnstalleerd in een beperkte ruimte om vele hoeken en op verschillende niveaus. Aanzienlijke tijdsdruk en de aanleg van andere subsecties tegelijkertijd maken de taak nog ingewikkelder. Het succesvol overwinnen van deze uitdaging vereist een nauwgezette planning en specialisten met een gedegen ervaring in de branche. PFISTERER was er vanaf het begin bij. Wij hebben het proces van het idee van een krachtcentrale op volle zee tot aan de bouw van het eerste offshore windmolenpark van nabij gevolgd. PFISTERER heeft de normen van de branche bepaald, ons projectmanagement en onze producten zijn vandaag de dag state-of-the-art. Met SEANEX tot 72,5 kV en CONNEX voor hogere spanningsniveaus biedt PFISTERER droge insteekbare verbindingssystemen voor alle offshore eisen.

Meer nieuws

Pfisterer is vertegenwoordigd op de CIGRE-bijeenkomst in Parijs.

van

Winterbach, Duitsland - 20 juli 2024 -

Met PLUG MARINE biedt PFISTERER een DNV-GL-gecerti...

PFISTERER, een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf voor energie-infrastructuuroplossingen, en Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., zijn verheugd over de succesvolle samenwerking op de locatie Gussenstadt.


Winterbach, Duitsland - 06 februari 2024 - Het CONNEX steekbare verbindingssysteem van PFIS...

Winterbach, Duitsland - 7 november 2023

Het DolWin kappa offshore platform is met...


Winterbach, Duitsland - 26.09.2023 - De transmissienetbeheerder TenneT heeft PFISTERER de o...