Catalogus

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

03.07.2023 00:07

BLOHM met groot assortiment verende drukstukken, vergrendelings- en kogelpennen

Het op maat gemaakte I-punt voor elke constructie

Het zijn vaak de kleine dingen die het grote geheel echt goed maken. Als het gaat om verende drukstukken, borg- en kogelpennen of machine- en opspanelementen, zijn ontwikkelaars, ontwerpers en productiemanagers bij NORMTEILWERK ROBERT BLOHM precies aan het juiste webadres. In de online shop van de specialisten voor standaard- en bedrijfsonderdelen vindt de gebruiker in totaal meer dan 28.000 artikelen en dus altijd een op maat gemaakte oplossing.


Met veerkrachtige drukstukken van kunststof, staal, roestvrij staal, keramiek en diverse materiaalcombinaties dekt BLOHM een veelzijdig toepassingsgebied. De kunststof uitvoeringen zijn niet alleen licht en voordelig, maar door hun corrosiebestendigheid ook zeer geschikt voor buitengebruik of voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid. Als er grotere krachten op het drukstuk werken of als de bedrijfsomstandigheden ruw zijn en de temperatuurschommelingen groot, bieden producten met een stalen huls en/of kogel de geschikte oplossing. Roestvast stalen veerbelaste drukstukken combineren alle genoemde voordelen: ze zijn corrosie- en temperatuurbestendig en tegelijkertijd lichter dan vergelijkbare stalen versies. Voor toepassingen waar niet alleen temperatuur- maar ook chemische bestendigheid vereist is, biedt BLOHM veerbelaste drukstukken met een keramische kogel. Deze zijn robuust en slijtagearm en daarom ook uitermate geschikt voor toepassingen met hoge cyclussnelheden.


Borg- en kogelbouten

Borgbouten maken een snelle en eenvoudige verstelling van bewegende onderdelen mogelijk. BLOHM biedt de gebruiker hier een uitgebreid productassortiment van staal, roestvrij staal of kunststof met en zonder borggroef. Dankzij de grote keuze aan verschillende modellen kunnen de borgpennen op elk denkbaar gebied worden gebruikt, bijvoorbeeld voor positioneringstaken in de machinebouw, in assemblageapparaten, in vul- en verpakkingssystemen in de levensmiddelenindustrie of voor vergrendeling en vergrendeling op het gebied van voertuigtechniek.


Als twee onderdelen of werkstukken in het proces eenvoudig met elkaar verbonden of vastgezet moeten worden, kan de gebruiker op de website van BLOHM de juiste keuze maken uit een groot assortiment kogelbouten. Afhankelijk van het toepassingsgebied zijn er verschillende handvatvormen en materialen beschikbaar. Voor ruwe omgevingen en toepassingen met hoge krachten kan bijvoorbeeld gekozen worden uit verschillende kogelborgende pennen met een hoge afschuifsterkte. De beschikbare materialen zijn kunststof, spuitgegoten zink en roestvrij staal.


Machine- en opspanelementen

Het assortiment machine- en opspanelementen in de BLOHM online shop omvat ongeveer 5.000 producten. De ontwerper vindt hier onder andere een uitgebreid assortiment schroeven, moeren, ringen, schroefdraadbussen en stelringen. De artikelen in de bovenstaande categorieën zijn verkrijgbaar in de oppervlaktesoorten staal blank (zwart), verzinkt of gepolijst en roestvrij staal blank. Afhankelijk van de toepassing kunnen verschillende sterktes worden gekozen.


Als beschadigde, vastgelopen of uitgescheurde draadgaten moeten worden gerepareerd, vindt de gebruiker wat hij zoekt in het assortiment draadbussen van staal of roestvrij staal van BLOHM. De schroefdraadbussen zijn geschikt voor een breed scala aan materialen en herstellen de functionaliteit van zelfs hoogwaardige producten in de kortst mogelijke tijd.


Kort profiel NORMTEILWERK ROBERT BLOHM
NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, opgericht in 1934 in Sleeswijk-Holstein, is een gerenommeerde fabrikant van boorbussen, bedrijfs- en standaardonderdelen en uitgekiende speciale oplossingen volgens tekening van de klant. Als specialist in de productie van rotatiesymmetrische onderdelen staat BLOHM ook internationaal al meer dan 80 jaar voor de hoogste precisie en kwaliteit. Ons portfolio omvat ongeveer 28.000 hoogwaardige producten die door hun stabiliteit bestand zijn tegen hoge belastingen en ook aan speciale eisen voldoen. Dit betekent dat we ons vooral richten op partners in handel en industrie die vertrouwen op duurzame, hoogwaardige onderdelen. Voor de productie van precisieonderdelen beschikken we over een eigen, krachtig en modern machinepark. Mogelijke toepassingsgebieden voor de verschillende bussen en standaardonderdelen zijn machine- en speciale machinebouw, installatie- en matrijzenbouw en werktuigbouw. We hechten veel belang aan een langdurige samenwerking met onze klanten, de hoogste kwaliteit en tijdige levering. Met het oog op de toekomst leiden we ook al tientallen jaren de volgende generatie vakmensen op.













Meer nieuws

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Hoogste precisie sinds 1934
De online shop van MISUMI bevat miljoenen componenten. Om haar klanten een nog grotere keuze te kunnen bieden, breidt de fabrikant en leverancier van machineonderdelen haar productportfolio voortdurend uit. Recentelijk zijn daar ook hoogwaardige boorbussen van NORMTEILWERK ROBERT BLOHM bijgekomen.
Van standaardonderdelen tot speciale oplossingen
BLOHM overtuigt met boorbussen en nieuw assortiment standaard- en bedieningsonderdelen
BLOHM ontvangt DIN ISO 9001:2015 certificering

Het NORMTEILWERK ROBERT BLOHM werd officieel gecertificeerd volgens de algemeen erkende norm voor...