Catalogus

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

Boorbussen van BLOHM breiden het MISUMI assortiment uit

De online shop van MISUMI bevat miljoenen componenten. Om haar klanten een nog grotere keuze te kunnen bieden, breidt de fabrikant en leverancier van machineonderdelen haar productportfolio voortdurend uit. Recentelijk zijn daar ook hoogwaardige boorbussen van NORMTEILWERK ROBERT BLOHM bijgekomen.

MISUMI levert zijn klanten al meer dan 20 jaar machinecomponenten uit eigen productie en van andere bekende bedrijven. het portfolio van de componentenspecialist is in de loop der jaren gegroeid en omvat nu meer dan 700 partnermerken. De meeste daarvan met CAD-gegevens die direct gedownload kunnen worden. Onlangs breidde MISUMI zijn toch al veelzijdige productportfolio uit met DIN-genormeerde boorbussen van de fabrikant BLOHM.



BLOHM produceert al meer dan 80 jaar rotatiesymmetrische onderdelen in verschillende uitvoeringen. Deze worden gebruikt in de meest uiteenlopende toepassingen. De boren van een machine worden nauwkeurig geleid door boorbussen. Hierdoor kan de gebruiker werkstukken zeer nauwkeurig bewerken en gemakkelijk afstands- en hoektoleranties aanhouden.



Twee van deze componenten zijn nu ook verkrijgbaar in de MISUMI shop: De cilindrische boorbussen volgens DIN 179 kunnen eenvoudig in de bijbehorende houders worden geperst en gecombineerd worden met de DIN 173 insteekboorbussen. De tweede aanwinst zijn de geflensde boorbussen conform DIN 172, die zich vooral onderscheiden door hun axiale vergrendeling, waardoor de bus ook bij hoge belastingen altijd in positie blijft. Beide componenten zijn verkrijgbaar met een afgeronde boring aan één of beide zijden, afhankelijk van de wensen van de klant, en hebben een lange levensduur dankzij het gebruik van gehard speciaal staal.



"Met BLOHM hebben we er weer een sterke naam bij voor onze online shop. We zijn erg blij met deze samenwerking", aldus Dietmar Theisen, Director European Distribution Supplier Development bij MISUMI.

Meer nieuws

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Hoogste precisie sinds 1934
Van standaardonderdelen tot speciale oplossingen
Het op maat gemaakte I-punt voor elke constructie
BLOHM overtuigt met boorbussen en nieuw assortiment standaard- en bedieningsonderdelen
BLOHM ontvangt DIN ISO 9001:2015 certificering

Het NORMTEILWERK ROBERT BLOHM werd officieel gecertificeerd volgens de algemeen erkende norm voor...