Catalogus

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

25.10.2023 00:10

BLOHM op de FMB toeleveringsbeurs in Bad Salzuflen van 8 tot 10 november

Van standaardonderdelen tot speciale oplossingen

Op de FBM 2023 presenteert NORMTEILWERK ROBERT BLOHM uit Büchen zich als competente en veelzijdige partner voor de machinebouw. De specialisten voor de productie en verkoop van standaard- en precisieonderdelen presenteren een selectie uit hun uitgebreide productportfolio. Centraal staan de individuele speciale oplossingen die BLOHM samen met de klant ontwikkelt en implementeert op basis van de modernste productietechnologie en decennialange expertise.



BLOHM presenteert op de FMB niet alleen een grote selectie boorbussen, standaard- en bedrijfsonderdelen, maar toont ook zijn uitgebreide expertise en mogelijkheden op het gebied van klantspecifieke speciale productie. Met tientallen jaren ervaring in de industrie heeft het bedrijf uit Büchen zich op dit gebied gevestigd als een betrouwbare partner voor maatwerkoplossingen. De klant profiteert van hoogwaardige productietechnologie en een hooggekwalificeerd team van experts. De klantspecifieke oplossingen kunnen van staal of roestvrij staal zijn en worden onder andere gebruikt in de machinebouw, de automobielindustrie en de lucht- en ruimtevaart.



Individuele oplossingen voor klantspecifieke eisen

Voorbeelden van klantspecifieke machine-elementen van BLOHM zijn rondselassen, loop- en aandrijfassen en polygoonassen. Al deze speciale onderdelen zijn gemaakt van duurzaam kwaliteitsstaal en worden op de productielocatie in Büchen in Noord-Duitsland gedraaid, gehard en geslepen.



- Rondselassen combineren rondsel en aandrijfas in één component. Ze zijn even compact als krachtig en hebben dankzij deze eigenschappen de voorkeur in de automobielindustrie, ruimtevaart en algemene machinebouw voor de overdracht van hoge koppels. De assemblage uit één stuk is meestal gemaakt uit één stuk staal.

- Draai- en aandrijfspindels worden onder andere gebruikt in koelvloeistofpompen van draai-, frees- of slijpmachines. Dankzij een performant machinepark vervaardigt BLOHM deze veeleisende onderdelen met de hoogste precisie, ook bij complexe geometrieën.

- Veelhoekige assen hebben een veelhoekige dwarsdoorsnede, die bijvoorbeeld gebaseerd is op een gelijkzijdige driehoek of een vierkant. Door hun hoge centreernauwkeurigheid en tegelijkertijd sterk gereduceerd kerfeffect zijn veelhoekige asverbindingen zeer geschikt voor de overdracht van hoge koppels en worden ze onder andere gebruikt in handgeschakelde transmissies.



De juiste boorbus voor de meest uiteenlopende eisen

Als specialist voor rotatiesymmetrische onderdelen produceert BLOHM een uitgebreid assortiment gestandaardiseerde boorbussen. Zoals alle BLOHM producten worden ook de boorbussen met moderne machines en uit gehard slijtvast kwaliteitsstaal vervaardigd. Boorbussen maken een precieze boorgeleiding en bijgevolg een snelle en nauwkeurige bewerking van werkstukken mogelijk. Afstands- en hoektoleranties kunnen nauwkeurig worden aangehouden. Bovendien worden boorbussen gebruikt bij de productie van opspan- en meetapparatuur. BLOHM biedt verschillende soorten boorbussen voor verschillende eisen. Naast cilindrische boorbussen volgens DIN 179 behoren ook kraagboorbussen volgens DIN 172 evenals insteekboorbussen en klembussen volgens DIN 173 tot het programma.



Meer dan 28.000 standaard- en bedieningsonderdelen

Als het gaat om standaard- en bedieningsonderdelen zoals veerbelaste drukstukken, borg- en kogelpennen of machine- en opspanelementen, zijn ontwikkelaars, ontwerpers en productiemanagers bij NORMTEILWERK ROBERT BLOHM aan het juiste adres. In de online shop van het bedrijf uit Büchen vindt de gebruiker in totaal meer dan 28.000 artikelen en dus altijd een passende oplossing. Op de FMB in Bad Salzuflen presenteert BLOHM een dwarsdoorsnede van zijn uitgebreide portfolio.



Bezoek ons van 8-10 november op de FMB 2023 in Bad Salzuflen in hal 20, stand C6.

Meer nieuws

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Hoogste precisie sinds 1934
De online shop van MISUMI bevat miljoenen componenten. Om haar klanten een nog grotere keuze te kunnen bieden, breidt de fabrikant en leverancier van machineonderdelen haar productportfolio voortdurend uit. Recentelijk zijn daar ook hoogwaardige boorbussen van NORMTEILWERK ROBERT BLOHM bijgekomen.
Het op maat gemaakte I-punt voor elke constructie
BLOHM overtuigt met boorbussen en nieuw assortiment standaard- en bedieningsonderdelen
BLOHM ontvangt DIN ISO 9001:2015 certificering

Het NORMTEILWERK ROBERT BLOHM werd officieel gecertificeerd volgens de algemeen erkende norm voor...