Catalogus

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM met een breed assortiment plaats- en steunbouten

Bevestigen, uitlijnen, stabiliseren

Ze bewijzen zich als verbindingsprofessional, veiligheidsspecialist of in een dragende functie: de montage- en steunstiften uit het omvangrijke assortiment van BLOHM bieden de gebruiker innovatieve kwaliteitsoplossingen voor het bevestigen, uitlijnen en stabiliseren van componenten.


of het nu gaat om het bevestigen van machineonderdelen, het stabiliseren van motoren of het veilig bevestigen van elektronische componenten - de gestandaardiseerde bevestigings- en steunstiften van BLOHM voldoen aan de hoogste kwaliteits- en precisienormen. Dit is vooral te danken aan het feit dat alle noodzakelijke productieprocessen, zoals het draaien en slijpen van de geharde precisiedelen, beschikbaar zijn op de productielocatie in Büchen.


Dit resulteert weer in een hoog niveau van productie-expertise en korte doorlooptijden voor de hoogwaardige componenten. Het spreekt voor zich dat er ook speciale aandacht is voor het gebruik van hoogwaardige materialen. "De materiaalkeuze is cruciaal voor de functionaliteit en duurzaamheid van de positioneer- en steunpennen in de verschillende toepassingen", zegt Mathias Marbs, vertegenwoordiger bij BLOHM.


"Daarom hebben we bouten van roestvrij staal, warmtebehandeld staal en gereedschapsstaal in ons assortiment. Vastzetbouten zorgen voor een stabiele verbinding Vastzetbouten zorgen voor een veilige, stabiele en nauwkeurige verbinding tussen componenten en leveren daarom een belangrijke bijdrage aan de functionaliteit en integriteit van machines, apparaten en constructies. De cilindrische onderdelen hebben meestal een schacht. Optioneel kan de bout voorzien zijn van een inwendige schroefdraad aan de kopzijde om de verbinding met een ander onderdeel tot stand te brengen en zo de bout in de gewenste positie vast te zetten. Een montagevlak of een verbrede steun kan andere onderdelen opnemen of ondersteunen. BLOHM biedt de klant een groot aantal productvarianten die perfect op de betreffende toepassing kunnen worden afgestemd.



een voorbeeld uit het assortiment bevestigingsbouten van BLOHM zijn bevestigingsbouten met een kogelkop - een ontwerp dat het montageproces aanzienlijk vereenvoudigt. "De kogelbevestiging minimaliseert het blokkeringseffect - ook wel het ladeffect genoemd - als een te verbinden onderdeel onder een hoek staat of als de krachten die erop werken niet in de as van de bout liggen", legt Mathias Marbs uit.



"Afhankelijk van de eisen en de pasvorm biedt BLOHM verschillende modellen met verschillende vormen van deze variatie." Steunpennen - dragen en ondersteunen van lasten Terwijl de positioneerpen wordt gebruikt om onderdelen met elkaar te verbinden en, indien nodig, andere onderdelen vast te houden, hebben steunpennen meestal een dragende of ondersteunende functie. De bouten zijn meestal cilindrisch van vorm, met een as aan het ene uiteinde en een vlak draagvlak aan het andere. Het BLOHM assortiment omvat een ruime keuze aan steunpennen.


Deze worden, afhankelijk van de uitvoering, ook wel steunbouten genoemd en kunnen desgewenst worden aangepast aan de specifieke toepassing. BLOHM biedt ook positioneervoeten in diverse vormen. Deze worden gebruikt als steun, aanslag en drukstuk in zowel de opspan- als machine- en apparatenbouw.

Meer nieuws

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Hoogste precisie sinds 1934
De online shop van MISUMI bevat miljoenen componenten. Om haar klanten een nog grotere keuze te kunnen bieden, breidt de fabrikant en leverancier van machineonderdelen haar productportfolio voortdurend uit. Recentelijk zijn daar ook hoogwaardige boorbussen van NORMTEILWERK ROBERT BLOHM bijgekomen.
Van standaardonderdelen tot speciale oplossingen
Het op maat gemaakte I-punt voor elke constructie
BLOHM overtuigt met boorbussen en nieuw assortiment standaard- en bedieningsonderdelen
BLOHM ontvangt DIN ISO 9001:2015 certificering