Catalogus

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

24.11.2021 13:11

Vinden in plaats van zoeken!

Het kiezen van de juiste servokoppeling kan soms wat tijd in beslag nemen en specialistisch advies vereisen. De nieuwe koppelingszoeker van JAKOB Antriebstechnik vereenvoudigt de zoektocht nu enorm

De eisen die aan de servo-, veiligheids- of afstandskoppelingen worden gesteld, kunnen zeer snel worden bepaald met behulp van een reeks vragen. Factoren zoals asafstand of naafboringdiameter, maar ook eigenschappen zoals elektrische isolatie worden opgesomd. Aanvullende informatie en uitleg over de respectieve punten helpen als er vragen opduiken. Afhankelijk van de gewenste eisen kunnen één of meer mogelijke koppelingen uit het uitgebreide assortiment worden gefilterd en kan op aanvraag een offerte worden gemaakt. Door de unique selling points van de afzonderlijke series zal de constructeur altijd een optimale oplossing kunnen vinden uit het omvangrijke JAKOB koppelingsprogramma. De toepassingsgebieden variëren van zeer dynamische toevoerassen in werktuigmachines tot geavanceerde aandrijvingen in de algemene machinebouw.

Een van de sterke punten van JAKOB Antriebstechnik GmbH is het ontwerpen en produceren van de optimale koppeling voor de klant. De JAKOB-experts kunnen ook telefonisch advies geven als u complexe technische vragen hebt. Een goed gecoördineerd team van verkoop en constructie maakt een snelle afhandeling mogelijk.

Op aanvraag zijn ook persoonlijk advies en op maat gemaakte producten altijd mogelijk.

Meer nieuws

De veelzijdige metalen balgkoppelingen van de series KG-VA, KGH en KGE van JAKOB Antriebstechnik...

Betrouwbare en nauwkeurige koppeloverdracht is cruciaal voor precisieaandrijvingen van afkortfrezen. Dit wordt gegarandeerd door het gebruik van stalen balgkoppelingen met een wrijvingsgesloten as-naafverbinding.

Het assortiment elastomeer koppelingen van Jakob is uitgebreid met een nieuwe variant, de EKM-VA....

De beproefde SKB-KP veiligheidskoppeling wordt al tientallen jaren gebruikt als mechanische bevei...

Al tientallen jaren bewijst hij zich op de markt als een betrouwbare en rendabele standaardserie...

Bij de keuze van een geschikte koppeling voor de aandrijflijn moet rekening worden gehouden met verschillende factoren. Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan het vereiste koppelbereik, de offset en de omgevingstemperaturen van de koppeling.