Catalogus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Groen licht voor de nieuwe toppartner norelem

De MHP RIESEN Ludwigsburg is verheugd om norelem, een regionale wereldspeler, te verwelkomen als hun nieuwe TOP-partner voor het nieuwe seizoen 2023/2024. Het bedrijf, gevestigd in Markgröningen, is een fabrikant en leverancier van standaardonderdelen en mechanische componenten voor de machine- en installatietechniek en zal niet alleen op de wedstrijddag de aandacht trekken.


De MHP RIESEN Ludwigsburg krijgt er nieuwe sponsors bij. Met norelem wordt een wereldwijd actieve onderneming uit de machinebouwsector voor minstens 3 seizoenen TOP-partner van de barokstad. In de toekomst zal het bedrijf uit Markgröningen adverteren op het LED-bord bij alle thuiswedstrijden in de easyCredit Basketball Bundesliga en de wedstrijddag presenteren bij elke thuis- en uitwedstrijd in de BBL via de social media-kanalen van de club. Buiten de MHPArena zullen RIESEN en norelem een gezamenlijke openbare bus ontwerpen die dagelijks door de wijk Ludwigsburg zal rijden en de aandacht zal trekken. Maar dat is nog niet alles. In de toekomst zal de fabrikant en leverancier van standaard- en bedrijfsonderdelen uit Ludwigsburg ook de RIESEN-universiteitstour begeleiden, zodat het directe contact met de studenten, jonge talenten en medewerkers van morgen nog sterker wordt.


"Uit onze gesprekken bleek al snel dat we niet alleen dezelfde doelen nastreven, maar ook precisie, techniek en snelheid in ons dagelijks werk hoog in het vaandel hebben staan. We zijn erg blij om te weten dat we met norelem een sterke partner aan onze zijde hebben, die ons thematisch zal opnemen in hun reclamecommunicatie, zodat de best mogelijke synergie van een partnerschap kan worden bereikt", zegt Markus Buchmann, 2e directielid van MHP RIESEN Ludwigsburg, over het nieuwe gezamenlijke pad.


Emily Kipp, Global Marketing Executive van norelem licht toe: "We zijn enthousiast over onze nieuwe samenwerking met de RIESEN, omdat we een sterke, succesvolle en zeer sympathieke partner hebben gevonden met wie we gemeenschappelijke waarden delen zoals respect, dynamiek en teamgeest. We zijn er trots op dat we zowel de regio Ludwigsburg als een van haar topclubs kunnen ondersteunen met onze betrokkenheid. De bevordering van talent en jong talent ligt ons bijzonder na aan het hart en we zijn blij dat we nu ook topspelers en jong talent in basketbal kunnen ondersteunen, naast jonge ingenieurs en talent uit de technische sector. Bij basketbal winnen precisie, techniek en snelheid het en dat is precies waar het bij norelem om draait: uiterst precieze standaardonderdelen zorgen voor proceszekerheid, wij ondersteunen elk project met onze expertise en onze 70.000 standaard- en bedrijfsonderdelen zijn uit voorraad leverbaar en de volgende dag al bij de klant. Bovendien staat basketbal, en in het bijzonder RIESEN, altijd voor fair play - daar houden we van en dat past goed bij ons.

Meer nieuws

Een vrachtwagen vol innovaties
De oplossing voor foutloze bewerkingsprocessen
Nieuw van norelem: Lineaire rolgeleidingen

26.06.2023 00:00

norelem op automatica 2023
Ervaar nieuwe en bewezen norelem producten live
Borgbouten en nieuwe positioneringsbussen met conditiesensor van norelem

05.05.2023 01:05

Koppelingen van norelem
Van eenvoudige aandrijvingen tot complexe positioneringsaandrijvingen