Catalogus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer doet omvangrijke donatie in natura voor de wederopbouw van de energie-infrastructuur in Oekraïne

Winterbach, Duitsland - 15 juni 2023 - Pfisterer.

Pfisterer, een toonaangevende leverancier van energie-infrastructuuroplossingen, heeft een aanzienlijke productdonatie gedaan aan Oekraïne. Dit initiatief maakt deel uit van het streven van Pfisterer om snel hulp te bieden bij de wederopbouw, reparatie en versterking van het elektriciteitsnet in Oekraïne. De donatie werd mogelijk gemaakt in samenwerking met Service Desk Oekraïne, een initiatief van het Comité voor Oost-Europese Economische Betrekkingen, evenals Blau-Gelbes Kreuz e.V. en het secretariaat van de Energiegemeenschap.

Door de grote schade aan de energie-infrastructuur in grote delen van Oekraïne zitten veel mensen momenteel zonder elektriciteit. Pfisterer wil met de productdonatie een bijdrage leveren om de wederopbouw en reparatie van het elektriciteitsnet te ondersteunen. De geleverde producten omvatten een reeks beproefde oplossingen voor het contacteren, verbinden en aftakken van elektrische geleiders, die gebruikt worden op de gevoelige interfaces van elektriciteitsnetten en cruciaal zijn voor de betrouwbare transmissie en distributie van elektrische energie.

Snelle hulp waar nodig
"We weten allemaal hoe belangrijk elektriciteit is in ons dagelijks leven. Onmiddellijk nadat het Oekraïense elektriciteitsnet het doelwit was, wisten we dat we moesten helpen," zegt Dr Konstantin Kurfiss, lid van de Raad van Bestuur van Pfisterer. "Wij zijn experts in verbindingstechnologie voor elektrische geleiders en onze producten worden gekenmerkt door snelle montage, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Dit is precies wat er op dit moment nodig is in Oekraïne. We zijn erg blij dat we met onze donatie kunnen bijdragen aan het lokaal op gang houden van de elektriciteitsvoorziening."

De hulpgoederen zijn momenteel onderweg naar Oekraïne. De samenwerking met de Servicedesk Oekraïne, het Blau-Gelbes Kreuz e.V. en het secretariaat van de Energiegemeenschap was cruciaal voor de uitvoering van deze donatie. "Van idee tot uitvoering was er veel werk te doen, ondanks zo'n voor de hand liggende match," zegt Director Corporate Projects, Santiago Casado. "We willen graag onze speciale dank uitspreken aan alle partners en het projectteam die hebben geholpen om deze campagne tot een succes te maken." Alina Frolova, voormalig onderminister van Defensie van Oekraïne, is blij: "Het is moeilijk om je een dagelijks leven voor te stellen zonder elektriciteit. We zijn erg blij met de donatie van Pfisterer, die veel lokale mensen zal helpen. De betrokkenheid en passie van het bedrijf om te ondersteunen zijn geweldig!"

Snel toepasbare oplossingen voor reparatie, inbedrijfstelling, onderhoud
Pfisterer is een specialist in oplossingen voor het contacteren, isoleren en verbinden van elektrische geleiders op hoogspanningsniveau. Een focus ligt op steekbare verbindingen, die extreem snelle, flexibele aansluiting en verbinding van apparatuur zoals kabels, transformatoren en schakelapparatuur mogelijk maken. Energieleveranciers over de hele wereld gebruiken deze technologieën om eventuele schade aan kabelsystemen snel en eenvoudig te herstellen.

Meer nieuws

Pfisterer is vertegenwoordigd op de CIGRE-bijeenkomst in Parijs.

van

Winterbach, Duitsland - 20 juli 2024 -

Met PLUG MARINE biedt PFISTERER een DNV-GL-gecerti...

PFISTERER, een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf voor energie-infrastructuuroplossingen, en Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., zijn verheugd over de succesvolle samenwerking op de locatie Gussenstadt.


Winterbach, Duitsland - 06 februari 2024 - Het CONNEX steekbare verbindingssysteem van PFIS...

Winterbach, Duitsland - 7 november 2023

Het DolWin kappa offshore platform is met...


Winterbach, Duitsland - 26.09.2023 - De transmissienetbeheerder TenneT heeft PFISTERER de o...