Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Nieuwe Eppendorf Conical Tubes 25 mL varianten voor nog betere terugwinning van monsters

Eppendorfs laatste buisinnovatie - het conische buisformaat 25 mL - komt met nieuwe versies: Amber, Protein LoBind® en DNA LoBind®.

Het innovatieve materiaal van de amberkleurige Conical Tubes 25 mL is zeer transparant en beschermt het monster tegelijkertijd effectief tegen licht met een lage golflengte. Op deze manier kan de onderdompeling van de pipetpunt tijdens de vloeistofoverdracht veilig worden gecontroleerd, wat kruisbesmetting helpt voorkomen.

De Protein LoBind Conical Tubes minimaliseren het risico dat niet-specifieke eiwit- en peptidemonsters aan de wanden van de buisjes blijven kleven. Dit zorgt voor de best mogelijke terugwinning van het monster, wat vooral belangrijk is bij het werken met monsters met een lage beginconcentratie.

De DNA LoBind Conical Tubes helpen de terugwinning van DNA te optimaliseren bij de voorbereiding en opslag voor realtime PCR-quanitificaties. De keuze van het vat kan van invloed zijn op de betrouwbaarheid van de bereiding van DNA-standaardpanelen die worden gebruikt in real-time PCR-assays voor absolute kwantificaties. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de retentie van nucleïnezuren in vaten die worden gebruikt voor seriële verdunning en opslag van standaarden.

Meer nieuws

Met de Mastercycler® X40 worden uw dagelijkse labroutines niet alleen betrouwbaar en efficiën...

Takara Bio Inc (Takara Bio) en Eppendorf SE, twee toonaangevende bedrijven in de biowetenschappelijke industrie, zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen in het kader van een strategische co-marketingovereenkomst.
promoties 01 september 2023 - 31 december 2023
Bij Eppendorf erkennen we de sleutelrol die plastic verbruiksartikelen spelen in het laboratorium. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat het in evenwicht brengen van de eisen van de moderne wetenschap met de zorg voor het milieu een belangrijke uitdaging is voor het beheer van een biowetenschappelijk laboratorium. Daarom volgen we het principe van 'Verminderen, Hergebruiken, Recyclen' waar en wanneer mogelijk en vertrouwen we in toenemende mate op het gebruik van biogebaseerde grondstoffen.

Dit jaar reikt het Hamburgse life sciences bedrijf Eppendorf SE voor de 28e keer zijn prestigieuz...

De Eppendorf Xplorer® en Xplorer plus pipetten met één kanaal zijn gecertificeerd met het ACT...