Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Extra lengtes en diameters

KIPP biedt nieuwe booggrepen aan

HEINRICH KIPP WERK breidt zijn assortiment U-grepen uit: de modellen "Aluminium rond" en "Roestvrij staal rond" zijn nu ook verkrijgbaar in extra diameters en lengtes. Deaccessoires worden aangevuld met eindkappen in de bijpassende materialen.

KIPP zal in de toekomst ook ronde aluminium beugelgrepen (K0201) aanbieden in de diameters 8, 12, 16 en 20 mm. De modellen met een diameter van 10 mm zijn ook in nieuwe lengtes verkrijgbaar. KIPP heeft ook bijpassende eindkappen in zijn assortiment - deze zijn net als de beugelgrepen zelf verkrijgbaar in de oppervlakken "naturel geanodiseerd" en "zwart geanodiseerd".

Een nieuwe productfamilie (K1793) vervangt de vorige reeks ronde roestvrijstalen beugelgrepen. Zij wordt gekenmerkt door een brede waaier van diameters (5, 8, 10, 12 en 16 mm) en talrijke lengtes. Deze producten zijn gemaakt van het materiaal roestvrij staal 1.4404 (A4); voor de afwerking van het oppervlak kan de klant kiezen tussen glanzend gepolijst en mat gestraald. Eindkappen kunnen hier ook afzonderlijk worden besteld - ze zijn ook verkrijgbaar in glanzend gepolijst.

HEINRICH KIPP WERK biedt een breed assortiment U-beugels en is daarmee een van de toonaangevende leveranciers in Duitsland. De bevestigingselementen worden gebruikt voor het openen en sluiten van afdekkingen, bekledingen en motorkappen. Ze worden gebruikt in de machine-, installatie-, gereedschaps- en apparatenbouw of in de IT-sector bij serverracks en rackkasten. Maar U-handgrepen zijn ook nodig voor gebruik op meubels - bijvoorbeeld op deuren en laden van kasten - en in de revalidatie- en medische techniek. Om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen, biedt KIPP vierkante, ronde en ovale modellen en gebogen handgrepen in staal, roestvrij staal, aluminium en kunststof. Speciale anodiseringsprocessen en coatings zorgen voor een betere oppervlaktebescherming - KIPP-grepen zijn dus ook beschermd tegen corrosie en zijn daarom bijzonder duurzaam. De productie in de eigen fabriek vindt plaats op een zeer flexibele buigcel met een 6-assige robot en garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook flexibiliteit: gebogen speciale handgrepen zijn op aanvraag ook in kleine series verkrijgbaar.

Meer nieuws

Duidelijk pad bij het verwisselen van werkstukken
Algehele beoordeling: Zeer goed!
Veiligheid ontmoet design
Zodat alleen wat binnen moet zijn binnen is
Grote gewichten gemakkelijk en veilig geleiden
Basisbeginselen en inzichten in #kippresso-formaat