Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP presenteert videotutorials (niet alleen) voor de koffiepauze

Basisbeginselen en inzichten in #kippresso-formaat

Voor een espresso met KIPP: dit is een nieuw aanbod van de specialisten voor opspantechniek, standaard- en bedrijfsonderdelen van Sulz am Necker. Basisinformatie en innovaties worden kort en bondig gepresenteerd, in een aangename sfeer, bijvoorbeeld bij een warme drank tijdens een ontbijtpauze. In één tot twee minuten komen de onderhoudende #kippresso video's op een sympathieke en creatieve manier tot de kern van specialistische kennis, zodat de inhoud lang wordt onthouden.

"Het is innovatietijd bij KIPP!" Zo begint een actuele uitlegvideo over een zijklem, die nu wordt toegevoegd aan het assortiment opspantechniek. Wanneer heb ik hem nodig? Wanneer het werkstuk te groot is voor de bankschroef - check. Speciale kenmerken? Het speciaal afgeschuinde klemblok voorkomt dat het werkstuk wegglijdt - check. Hoe werkt het? De zijklem brengt de kracht niet alleen over in de richting van het werkstuk, maar ook naar beneden op de machinetafel - check. In minder dan een minuut kan de gebruiker aan de slag.

Het idee voor #kippresso kwam van de marketingafdeling van KIPP. Julia Kurz en Andre Jerke hebben de leiding. Ze worden ondersteund door technologiepresentator Patrick Staack. Staack is zeer vertrouwd met het productportfolio en kan als gediplomeerd werktuigbouwkundig ingenieur de technische finesse ervan perfect vertalen in boeiende teksten. Samen spoort het team interessante onderwerpen op en condenseert de inhoud in een tijdsinterval dat overeenkomt met het schenken van een kopje espresso uit een volautomatische machine.

Patrick Staack treedt zelf op gezette tijden op in de koffiekeuken of direct aan de werkbank en brengt de volgers op de hoogte van de nieuwste technologie en innovaties uit het HEINRICH KIPP WERK. De nieuwsvideo's verschijnen op dinsdagmiddag en de #kippresso tutorials op donderdagmiddag op https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Meer nieuws

Algehele beoordeling: Zeer goed!
Veiligheid ontmoet design
Zodat alleen wat binnen moet zijn binnen is
Grote gewichten gemakkelijk en veilig geleiden
Wanneer hygiëne centraal staat
Vast zonder reflectie