Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP presenteert nieuwe snelsluitingen met verzonken greep

Veiligheid ontmoet design

Wat is plat, zwart en ergonomisch? Een snapslot dat harmonieus kan worden geïntegreerd in (bijna) elke deur, klep of motorkap en dat eenvoudig te bedienen is. HEINRICH KIPP WERK heeft onlangs twee nieuwe series voor verzonken montage toegevoegd aan zijn snap lock portfolio die precies deze eigenschappen bieden. Voor extra veiligheid is een afsluitbare versie verkrijgbaar.

"Dankzij hun eenvoudige functionaliteit zijn onze nieuwe snapsluitingen geschikt voor alle toepassingen waarbij deuren, kleppen of luifels snel en veilig moeten worden gesloten", legt Stefan Frick, productmanager bij KIPP, uit. "De gebruiker hoeft alleen maar op de betreffende voorziening te drukken - de klikfunctie garandeert vervolgens een veilige vergrendeling." Bovendien zijn de producten van duurzaam ABS-kunststof eenvoudig te installeren en bijzonder ruimtebesparend dankzij hun vlakke installatie en vlakke vorm met verzonken greep. Als de toepassing toegangscontrole vereist, kan een afsluitbare versie worden gebruikt.

De snapsloten zijn een ideale keuze als conventionele vergrendelingsmechanismen onbedoeld weer open kunnen gaan door plotselinge bewegingen, schokken of trillingen - zoals op volle zee of bij het abrupt optrekken en afremmen van een ambulance. De praktische sluitelementen worden onder andere gebruikt in de automobielindustrie, medische technologie, machinebouw, de camper- en caravaningsector en de meubelindustrie.

Twee nieuwe productfamilies
De twee nieuwe productfamilies vormen nu een aanvulling op het uitgebreide assortiment sluittechnologieën van KIPP. De snapsloten uit de K2010-serie zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten voor deurbladdiktes van 1,2 tot 2,2 mm. De K2011-serie bestaat uit twee maten voor deurbladdiktes van respectievelijk 0,9 tot 1,2 mm en 1,3 tot 1,6 mm. Een afsluitbare versie biedt extra veiligheid. "Het spreekt voor zich dat al onze grendels worden vervaardigd in de gebruikelijke KIPP-kwaliteit," benadrukt Stefan Frick. "Ze zijn ook direct uit voorraad leverbaar en in grotere hoeveelheden. We werken al aan de volgende innovatieve producten waarmee we ons assortiment bevestigingstechnologieën achtereenvolgens zullen uitbreiden."

Meer nieuws

Algehele beoordeling: Zeer goed!
Zodat alleen wat binnen moet zijn binnen is
Grote gewichten gemakkelijk en veilig geleiden
Basisbeginselen en inzichten in #kippresso-formaat
Wanneer hygiëne centraal staat
Vast zonder reflectie