Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

KIPP ontvangt opnieuw TÜV-certificaat voor uitstekende klantenservice

Algehele beoordeling: Zeer goed!

In een representatief onderzoek, uitgevoerd door TÜV Saarland, werd HEINRICH KIPP WERK opnieuw erkend voor zijn uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid en service. Naast zeer goede beoordelingen voor productkwaliteit, artikelbeschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid, kregen met name de medewerkers van KIPP topscores.

Het TÜV-certificaat, dat elke twee jaar wordt uitgereikt, is gebaseerd op een enquête onder 224 KIPP-klanten en bevestigt de uitstekende prestaties van het bedrijf. De respondenten gaven topcijfers voor onder andere productbeschikbaarheid (1,69), productkwaliteit (1,41), het naleven van levertermijnen (1,59) en snelle orderverwerking (1,44) en levering (1,58). De vriendelijkheid van de medewerkers (1,33) werd ook als "zeer goed" beoordeeld. 97,3% van de ondervraagde klanten zou opnieuw bij KIPP bestellen.

"We zijn ontzettend trots dat we opnieuw zo'n uitstekende beoordeling van TÜV Saarland hebben gekregen", zegt Nicolas Kipp, Managing Director bij KIPP, in een reactie op de prijs. "Het certificaat is een bevestiging van de toewijding van het hele KIPP-team om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden."

KIPP produceert op de locatie Sulz am Neckar en het productassortiment omvat meer dan 75.000 artikelen. Het bedrijf kan zijn uitstekende leveringsmogelijkheden garanderen dankzij een hoog niveau van verticale integratie, royale opslagcapaciteiten en een geavanceerd logistiek centrum. Standaardartikelen zijn uit voorraad leverbaar, terwijl spoedorders de klant binnen 24 uur bereiken.

Meer nieuws

Veiligheid ontmoet design
Zodat alleen wat binnen moet zijn binnen is
Grote gewichten gemakkelijk en veilig geleiden
Basisbeginselen en inzichten in #kippresso-formaat
Wanneer hygiëne centraal staat
Vast zonder reflectie