Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Snel en gemakkelijk te plaatsen:

Nieuwe sluitbouten met roterende bediening van KIPP

HEINRICH KIPP WERK heeft haar omvangrijke assortiment vergrendelingsbouten uitgebreid met zes nieuwe uitvoeringen met draaibare bediening. De praktische bedieningsdelen maken een snelle instelling en positionering van bewegende componenten mogelijk. Ze zijn ideaal voor alle toepassingen waarbij een verandering van de vergrendelpositie door zijdelingse krachten moet worden voorkomen.

De zes nieuwe vergrendelpennen zijn verkrijgbaar met stiftdiameters van 5 mm en 7 mm. Het praktische van de positioneringselementen: ze maken een snelle positionering en bevestiging van een onderdeel door draaien of schuiven mogelijk. Afhankelijk van de uitvoering hebben de borgpennen ook een ON/OFF-indicator of een ON/MID/OFF-indicator. Deze markeringen verminderen het risico van verkeerde bediening aanzienlijk.

De behuizing en de pennen van de positioneringselementen zijn gemaakt van vernikkeld staal, de draaikoppen van thermoplastisch materiaal. De borgpen van de spanbouten is conisch; bijpassende conische bussen van staal zijn als toebehoren verkrijgbaar in beide boutdiameters.

De gebruikers kunnen kiezen tussen een draad- en een flensuitvoering van de spanbouten. De uitvoering met schroefdraad wordt bevestigd met een borgmoer, terwijl de uitvoering met flens met drie bevestigingsschroeven wordt vastgezet.

De draaibare spanbouten van KIPP zijn niet alleen ideaal voor positionering op geleiderails in de machinebouw, maar ook voor gebruik in de kaliber- en matrijzenbouw en in verpakkingssystemen, evenals voor het vastzetten van uittrekelementen of vergrendelingen in de automobielindustrie.

Meer nieuws

Duidelijk pad bij het verwisselen van werkstukken
Algehele beoordeling: Zeer goed!
Veiligheid ontmoet design
Zodat alleen wat binnen moet zijn binnen is
Grote gewichten gemakkelijk en veilig geleiden
Basisbeginselen en inzichten in #kippresso-formaat