Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Roestvrij stalen snap locks nieuw in het KIPP assortiment

Veilige vergrendeling voor alle omgevingen

Bestand tegen vocht, zuur en zeewater: De nieuwe roestvrijstalen snapsloten met handgreep van HEINRICH KIPP WERK zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen en buiten. De gevormde sluitelementen kunnen vlak in deuren, kleppen of motorkappen worden geïntegreerd. Ze overtuigen niet alleen door hun elegante, gereduceerde design, maar ook door hun eenvoudige en veilige bediening. Voor toepassingen die op afstand bediend moeten worden, is er een variant met bowdenkabelaansluiting beschikbaar.

HEINRICH KIPP WERK heeft twee productfamilies van A4 roestvrij staal toegevoegd aan het assortiment van snapsloten met handgrepen. Het bijzonder corrosiebestendige materiaal maakt de twee nieuwe series K1850 en K1851 niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook voor de meest uiteenlopende buitentoepassingen. De vormvaste sluitelementen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in de automobielindustrie, medische technologie, machinebouw, boot- en scheepsbouw, campers en caravans, lucht- en ruimtevaart en de meubelindustrie.

De roestvrijstalen snapsloten zijn voorzien van een intrekbare handgreep en kunnen vlak worden ingebouwd in deuren, kleppen of motorkappen, waar hun klikfunctie een snelle en veilige vergrendeling garandeert. De gebruiker activeert de vergrendelingsfunctie door gewoon te knijpen. In gebieden met hogere veiligheidseisen kan een afsluitbare versie worden gebruikt.

De roestvrijstalen snapsloten zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten voor deurbladdiktes van 2 tot 12 mm en van 12 tot 22 mm, naar keuze met een gepolijst of mat oppervlak. De modellen uit de K1851-serie zijn bovendien uitgerust met een Bowden-kabelaansluiting. Deze variant bewijst zijn waarde overal waar ontoegankelijke installatieruimten de bediening bemoeilijken of waar ergonomische en veiligheidsaspecten een bediening op afstand vereisen. De bowdenkabel (K1646) wordt niet meegeleverd en moet apart worden besteld.

Meer nieuws

Duidelijk pad bij het verwisselen van werkstukken
Algehele beoordeling: Zeer goed!
Veiligheid ontmoet design
Zodat alleen wat binnen moet zijn binnen is
Grote gewichten gemakkelijk en veilig geleiden
Basisbeginselen en inzichten in #kippresso-formaat