Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Snelspanklemmen voor optische meettechnologie van KIPP

Vast zonder reflectie

HEINRICH KIPP WERK heeft twee nieuwe varianten met een zwart oppervlak toegevoegd aan het uitgebreide assortiment snel- en krachtklemmen. Deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de optische meettechniek, waar ze helpen om werkstukken op hun plaats te houden tijdens fotometrische metingen.

Het matzwarte oppervlak van de nieuwe snelspanklemmen voorkomt reflecties tijdens optische metingen en fotografie en compenseert lichtinvloeden van buitenaf die kunnen leiden tot reflecties tijdens het meetproces. De klemelementen zijn gemaakt van gepolijst staal en worden geopend en gesloten met een handgreep van zwarte oliebestendige kunststof. De snelspanklemmen kunnen horizontaal (K2067) of verticaal (K2066) worden gebruikt. Beide versies zijn verkrijgbaar in drie maten en hebben een horizontale basis en een verstelbare drukspindel.

HEINRICH KIPP WERK biedt een breed assortiment snel- en snelspanklemmen, waaronder duwstangklemmen, pneumatische klemmen en knevelspanklemmen, evenals in eigen huis ontwikkelde snelspanklemmen. Deze laatste worden gekenmerkt door hun ergonomische en gebruiksvriendelijke greepvorm en hun duurzaamheid. Dankzij hun speciale oppervlak zijn de producten corrosiebestendig en bijzonder stabiel dankzij de conische klemarm met U-profiel. De innovatieve snelspanklemmen zijn ook verkrijgbaar met een veiligheidsvergrendeling. Dit zorgt ervoor dat de handgreep alleen kan worden bediend nadat de vergrendeling is losgelaten.

Naast de snelspanners en stroomtangen biedt KIPP gebruikers ook een breed assortiment accessoires. Het assortiment omvat verbindingsstukken met schroefaansluiting, verstelbare klemstukken voor snelspanklemmen met krachtsensor, montagebeugels, kunststof handgrepen en beschermkappen, adapterblokken en -platen en klemschijven voor drukspindels.

Meer nieuws

Assemblage-vriendelijke multi-talenten

02.10.2023 01:00

KIPP bij de Motek 2023
De MOTEK-beurs in Stuttgart vindt dit jaar weer plaats van 10 tot en met 13 oktober.
Veiligheid onder controle
Drie nieuwe spanmodules in de KIPP UNILOCK serie
De juiste hydraulische klemtechniek voor elke klemtaak
Veilige vergrendeling voor alle omgevingen