Catalogus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Over HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK is een fabrikant in de sector opspantechniek, standaardelementen en bedrijfsonderdelen. Het bedrijf produceert op zijn locatie in Duitsland met een uitgebreid machinepark.

Het productassortiment omvat meer dan 75.000 artikelen die allemaal snel leverbaar zijn vanuit het eigen logistieke centrum. KIPP is daarom een betrouwbare partner voor de industrie en de installatie- en machinebouw.

KIPP ontwikkelt de producten en test ze in de kwaliteitscontrole volledig in eigen huis. Door uitgebreide productiemiddelen kunnen standaard elementensamenstellingen en afzonderlijke onderdelen als speciale oplossingen worden gerealiseerd. Bij de ontwikkeling van KIPP bedieningsonderdelen wordt speciale aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit.

HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds 1919 en legt sinds 1950 de nadruk op zelf ontwikkelde opspangereedschappen zoals de klassieke KIPP-spangreep. Het bedrijf heeft 500 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

Circlips

Materiaal: Verenstaal of 1.4122 roestvrij staal.

Uitvoering: Verenstaal blank.
Roestvrij staal blank.

Opmerking: E-type borgringen worden in een groef op een as geschoven. Het...

Metalen balgkoppelingen

Materiaal: Naaf aluminium.
Balg roestvrij staal.

Uitvoering:Helder.Opmerking:Metalen balgkoppeling met hoge torsiestijfheid. De metalen balg compenseert axiale, radiale en hoekige asaf...

Algehele beoordeling: Zeer goed!
Veiligheid ontmoet design
Zodat alleen wat binnen moet zijn binnen is
Grote gewichten gemakkelijk en veilig geleiden
Basisbeginselen en inzichten in #kippresso-formaat
Wanneer hygiëne centraal staat